Много добре знам, че яйцеклетките са краен брой и не е нужно някой да ми го казва, но има случаи когато помагат тези билки. Това за яйчниковия резерв го знам мнооого отдавна и просто не е нужно да ми даваш разяснения по въпроса, защото съм доста навътре в нещата. И пак повтарям, че голяма част от статиите в този сайт съм ги превела аз и имам принос в създаването на сайта, а това означава, че съм изчела почти всичко по всички въпроси в този сайт и едва ли ми казваш нещо ново.. Звучиш ми неприятно и заядливо. Аз съм със седем инсеминации и 6 иксита и просто опита ми е огромен. Естествено, че жена с много високо фсх и пълна липса на цикъл няма как да постигне някакъв успех с билки и стимулация, но има жени, при които има смисъл. Не искам да се заяждам, а просто да помогна. Искам само да кажа, че от билките за забременяване(аз си ги взех от Поп Богомил-София) се вдига фсх и на мен специално ми повлияха доста зле и съжалявам, че воъбще ги пих. Мисля, че стимулират много и ефекта после е обратен-реакцията при стимулация е много зле(мисля, че не само при мен е така и друго момиче се беше оплакало). При белия равнец ефекта е повече яйцеклетки и той също влияе доста добре при обилна менструация и болки. Най-добре ми повлия равнеца и просто сега, ако ме попитат не бих пила билки за забременяване в никакъв случай. А равнеца се пие 2,3 месеца и се почива и в никакъв случай не се прекалява с дозата.