0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Какъв тест за овулация да си взема ?
« -: Декември 05, 2007, 14:47:01 pm »
 Моля ви да ми помогнете при избора на тест за овелация, понеже този месец ползвах някакъв *блу дрийм* на цена 7лв. 6-теста, но не съм никак доволна от 12 теста три ми показаха много бледи вторите чертички, а в упътването пише че този резултат е отрицателен, трябвало да са наситени. Е опитахме по това време но мисля че без резултат. Благодаря ви предварително. :)
DSC00102
Re: Какъв тест за овулация да си взема ?
« Отговор #1 -: Декември 05, 2007, 14:56:16 pm »
Не знам какъв тест да си вземеш, но мога да ти кажа аз какъв съм ползвала. Ову Клиър - 5 са в опаковка плюс тест за бременност. цената е коло 9-10 лева.
Успех !
« Отговор #2 -: Декември 05, 2007, 15:35:39 pm »
аз  ползвам clear ovu test (5 за ову+1 за бременност) ,струват между 9.50 и 10.00 лв.-оранжева кутийка..доволна съм от тях!!
иначе има и clear plan,но са май 20лв.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #3 -: Декември 05, 2007, 17:09:10 pm »
Аз също съм доволна от Сlear ovu test 5+1 за бременност. Отчитал ми е покачването на LH/аз него съм ползвала/.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #4 -: Декември 05, 2007, 17:29:44 pm »
И аз ползвам същите.Точни са,когато док каже,че е момента и тестовете показват същото :D
« Отговор #5 -: Декември 05, 2007, 18:24:05 pm »
И аз мисля така. Чудесни са!
« Отговор #6 -: Декември 05, 2007, 20:28:35 pm »
Сlear ovu test 5+1 за бременност - и аз ползвах тези. доволна съм.
« Отговор #7 -: Декември 05, 2007, 20:44:45 pm »
 :oops: :D Здравеите,март месец направих аборт,оттогава все опитваме,но не се получава.Имам 3 живи и здрави деца,но сега.........Обичам човека до себе си и знам,че го заслужава.Досега не сьм имала проблеми,започнахме изследвания и двамата,но нещо се обезсьрчавам.......
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #8 -: Декември 06, 2007, 08:21:57 am »
И моето мнение е като на другите девойни!
Сlear ovu test 5+1 за бременност -
Аз едновременно с тях ползвам и "Maybe beby",това е тест за Ову-то,но със слюнчица и после на малкото"микроскопче" се търсят т.нар.папрати.Цената му беше ~15-20лв.Но пък не е за еднократна употреба!На времето знам,че и в България са се продавали.Аз си го набавих от Сърбия,тъй като мъжлето е родом от там!
Но това,което ми беше мисълта е,че и двата теста винаги са се припокривали!
Успех!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #9 -: Декември 06, 2007, 09:53:36 am »
Има го и у нас,казва се Fertitest и струва 35 лв.Ползвах го преди,но сега ми е по-лесно с ленти,а можеше да ги ползвам заедно :bonk:Добре,че ме подсети,защото бях забравила за него :D
« Последна редакция: Декември 06, 2007, 09:55:50 am от krasiko »
*
« Отговор #10 -: Март 14, 2008, 09:36:46 am »
Здравей.Аз пък ползвам ОВЮ на шуърчек и съм много по доволна от клиър овю.Една кутийка с 5 ленти е 5лв.

*
« Отговор #11 -: Март 14, 2008, 18:39:24 pm »
 Парси : благодаря ти за идеята като прочетох написаното от теб и се сетих за малката брошурка която имаше в кутийката на теста за бременност и мисля да ги пробвам този месец. Дано и при мен да действат че до сега не съм доволна от тестовете !
DSC00102
*
« Отговор #12 -: Март 16, 2008, 18:37:13 pm »
Здравей.Аз пък ползвам ОВЮ на шуърчек и съм много по доволна от клиър овю.Една кутийка с 5 ленти е 5лв.
И аз ще си взема такъв, пък и цената му е добра.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #13 -: Март 19, 2008, 18:54:11 pm »
Момичета днес като начало на новия "ловен сезон" реших да се подсигуря с тестове за О.Естествено в аптеката ме гледат като извънземното като попитам, аз обаче ги гледам право в очите и им става неудобно задето тъпо се взират, и свеждат очи :wink:. В две аптеки отново ми предлагат Clear Ovu test 5+1.Аз обаче бях решила да търся Овю и питам за тях, отговарят "то е същото, просто въпрос на прочит".Подразних се, че ме мислят за неграмотна но си настоявам, че има и такива тестове.В едната аптека явно шефката в момента беше там и реши да ми угоди и да погледне в офертите на складовете, и ..."О, има и други...Ако искате ще ви поръчаме".Вярно, че бях мокра като коте, ама не знаят колко имам в джоба.Нали така?Все пак си купих Блу дрийм(6 бр. за 7.20), защото времето е много неприятно днес и не ми се разкарва за доставки, да се надяваме да не ми трябват другия месец, но съм взела тел. да си ги поръчам.Дано да ми отчетат тези. :crossfingers:
*
« Отговор #14 -: Март 20, 2008, 12:08:02 pm »
_Elfita_  Аз съм от Пловдив и имам същия проблем с намирането на "Овю" но да знаеш в една аптека ми дадоха информация че тези тестове били изтеглени от аптечната мрежа, понеже били с изтекъл срок на годност, но можело да се поръчат от склад годни. А колкото до "Блу дрийм(6 бр. за 7.20), надявам се да пишеш дали си доволна.  :balk_102: С пожелания да не ти се налага другия месец да търсиш О тестове. :balk_103:
DSC00102
*
« Отговор #15 -: Март 20, 2008, 12:17:23 pm »
 Ха, сега виждам че графиките ни много си приличат дано имаме късмет.  :00001754:
DSC00102
« Отговор #16 -: Март 21, 2008, 09:21:08 am »
Здр момичета днес и аз ще си купя Clear ovu test ...дано не съм закъсняла ,но заради работата тези дни съм изключила.... :balk_111: ще пиша дали съм доволна....
« Отговор #17 -: Март 21, 2008, 11:20:42 am »
Моят тест /Клеър овю тест/ днес сутринта показа много странен резултат - показаха се две чертички, но тестовата беше почти в началато на тестовото прозорче, и се чудя дали това изобщо е тестова ивица? Довечера ще ви покажа със снимка. Аз до днес /15сти ден от МЦ/ така и не съм видяла дори наченки на тестова ивица. :(