Защо непрекъснато ми пишете, че не съм регистрирана? Защо смятате, че всички хора задължително трябва да знаят за тези форуми? Съвсем скоро разбрах за този форум, ако не се лъжа прочетох нещо в някакъв вестник, влязох в него и се регистрирах. Не виждам нищо лошо в това. Не съм човек който има свободно време да се рови по форуми, но от любопитство едва ли не го направих. Това че не съм писала с години наред като вас не означава, че сега нямам право да пиша, ако знаех за съществуването му по-рано може би щях да пиша. И първоначално изобщо не съм писала, за да го защитавам, защото нямаше за какво. Просто отговорих с две думи на въпроса зададен от Гери, а ме нападнахте на мига. Изглежда сбърках, като реших, че тук всеки може да изкаже мнение. Изглежда съм попаднала на грешното място. Явно това е форум само за отбрани пациенти на отбрани клиники. Нямам представа за какво говориш "лице от клиниката на Ватев беше писало глупости и доноси срещу колегите си от другите клиники под фалшивата самоличност на проблемно забременяваща жена." това е безумие, но след като съм тяхна пациентка от доста време /за уточнение сина ми е вече на 2 години/ и в момента пак съм тяхна пациентка е нормално да имам наблюдения от "кухнята" нима вие нямате наблюдения от вашите клиники и лекуващи лекари? Смятах, че след като съм минала по този труден път, наистина бих могла да бъда полезна на някой, но явно ще трябва да се откажа, защото просто няма смисъл да навлизам в безполезни спорове и да се оправдавам едва ли не, и да се чувствам виновна, че съм пациентка на Ватев. Благодаря ви за "топлото" посрещане във вашия форум, бяхте много любезни за няколко дни да ме откажета да бъда част от него. Явно мненията ни се разминават корено, но въпреки всичко пожелавам на всички тук успех и да получат това за което мечтаят, както аз получих моята мечта благодарение точно на доц. Ватев, ако искате го приемете като реклама, но е факт за който аз съм благодарна. А колкото до Бубата съжалявам за случилото се, но от това което прочетох от двата публикувани линка от Little_rabbit и от jazzibabby разбрах само едно, че нямат и едно съвпадение освен имената на лекарите. В единия линк пише че са и извадени 11 яйцеклетки от които 7 оплодени, в другия 22- всички оплодени, веднъж трансфера неправен на 11.11., a в другия на 30.10., в единия ходила на преглед на всеки 4 дни, а в другия не била ходила защото нямало кой да я прегледа. В единия внезапно и станало лошо отивайки на поредния преглед при Истатков без да е имала оплакваня преди това/поне така разбрах/, и веднага била направена операция, в другия уж нямало кой да я следи, но не разбрах кой и казал предварително, че е за операция, но Истатков казал, че Ватев си знаел работата и я отложил, пък Ватев през това време изобщо не бил тука, за да знае за какво става въпрос, а като капак на всичко ин витро без спермограма и хормони ми звучи някак не реално даже за лаик в тази област. Амбицирана съм наистина да попитама за този случай едва ли ще е забравен при такъв развой на събитията, а и не е бил чак толкова далеч във времето, за да не го помнят.
Желая ви късмет.