0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Цигари и опити за зачеване !
« Отговор #40 -: Януари 14, 2008, 19:18:26 pm »
Тъкмо пуша последната цигара през живота си, докато ви чета  :oops: Знам, че са вредни и то много по време на бременност, но не знаех, че пречат на зачеването. А съм чела хиляди глупости, че 1-2 цигари на ден не пречили, та дори рязкото спиране на цигарите било вредно при бременните. Абсурд!
Преди Нова година ги бях спряла за няколко дни, но покрай празниците и чашките пак пропуших. Но вече край! Ако искаме да имаме бебчета, трябва да си помогнем малко. То Божа работа, но мъдрите ни деди са казали: "Ако сам не си помогнеш и Господ не може да ти помогне."

Държиш ли се :D
Да, държа се за сега. Мина шестия ден  :balk_47: Дано продължавам все така.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Don't worry, be hippy
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #41 -: Януари 15, 2008, 09:05:33 am »
Веска, разбира се, че си е похвално, че вече 6 дни не си палила! Браво на теб! Не се заяждам, просто при мен бяха 5 чисти дни, 2 дръпвания и от тогава 10 дни, през които да съм си дръпнала още 3-4 пъти! Даже не смея да се похваля, че 15 дни съм екологично чиста... Абе, така да карам за напред - ще съм доволна! Успех на всички, които се борят с порока!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #42 -: Януари 15, 2008, 09:59:15 am »
Аз съм чувала, че от цигарите се вдига Fsh, а също така и тестостерона.

Подкрепям всички момичета  :goodluck:започнали борбата с цигарите!
*
« Отговор #43 -: Януари 20, 2008, 13:19:02 pm »
Момичета знам че всички ще кажат че за бебеправене е по добре без цигарите, но при мен нещата не са толкова сложни. Аз пуша но примерно по 1 или 2 цигари на ден , а има и дни в които не пуша .Дали това е проблем според вас. :oops:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #44 -: Януари 20, 2008, 13:39:59 pm »
Момичета знам че всички ще кажат че за бебеправене е по добре без цигарите, но при мен нещата не са толкова сложни. Аз пуша но примерно по 1 или 2 цигари на ден , а има и дни в които не пуша .Дали това е проблем според вас. :oops:
Аз също бях пушачка е от юни 2002г.не пуша и мнението ми е ,че и половин цигара дори е врдна.От опит знам,че не е толкова трудно да се откаже човек от вредния навик.При мен действително беше по-лесно понеже съпругът ми никога не е пушил и нямах дразнител около мен в къщи.Пък и мотива-БЕБЕ,е достатъчен,за да се откаже една жена от цигарите.Аз лично съм доволна от успеха си,дано всички жени имат твърда воля и спрат цигарите.УСПЕХ.
« Последна редакция: Януари 20, 2008, 13:41:32 pm от marina75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #45 -: Януари 20, 2008, 19:11:12 pm »
Където са две там и без тях. При теб пък изобщо не е сложно да ги разкараш.
Увеличи дните в които изобщо не пушиш:) Ще дойде ден в който няма и да се сетиш за цигара.
Успех:)
*
« Отговор #46 -: Януари 20, 2008, 19:41:36 pm »
Момичета, аз понеже ще тръгвам на акупунктура уж да помогне за инвитрото ми, ще съчетая да ползвам и за отказване от цигарите.Ако има полза, ще ви се похваля. :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #47 -: Януари 21, 2008, 08:37:21 am »
Момичета, аз понеже ще тръгвам на акупунктура уж да помогне за инвитрото ми, ще съчетая да ползвам и за отказване от цигарите.Ако има полза, ще ви се похваля. :wink:
Желая ти успех и за двете начинания :crossfingers: :ballons: :babyflips:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #48 -: Януари 22, 2008, 13:24:56 pm »
оооох,момичета  :(
да се запиша и аз тук.
възхищавам се искрено на всички успели да откажат гадните цигари.
за съжаление аз не съм от тях,дори не съм и опитвала.
заклела съм се пред себе си че ще ги спра в момента,в който забременея,по-точно когато разбера.знам че е вредно и сега,докато правим опити,но не мога реално да се самоубедя да ги спра предварително  :oops:
така че успех на всички като ми се сбъдне желанието идвам при вас. :bighug:
« Отговор #49 -: Януари 22, 2008, 14:04:20 pm »
оооох,момичета  :(
да се запиша и аз тук.
възхищавам се искрено на всички успели да откажат гадните цигари.
за съжаление аз не съм от тях,дори не съм и опитвала.
заклела съм се пред себе си че ще ги спра в момента,в който забременея,по-точно когато разбера.знам че е вредно и сега,докато правим опити,но не мога реално да се самоубедя да ги спра предварително  :oops:
така че успех на всички като ми се сбъдне желанието идвам при вас. :bighug:
Ако забременееш ще ги спреш само ако ти става лошо. Самия факт, че не искаш да ги спреш сега го подсказва:(
Опитай поне да ги намалиш до 1,2,3 на ден. А ако чудото стане ще ти е по-лесно да ги откажеш напълно. Ако не опиташ сега после винаги ще си намираш извинение...като, оххх сега ще се изнервя и бебето ще се нерви с мен...и т.н.
Айде стегни се и опитай, стискам ти палци:)
*
« Отговор #50 -: Януари 22, 2008, 14:33:20 pm »
Ето ме мене след 50 години. :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #51 -: Януари 22, 2008, 14:38:47 pm »
 :jump12:
*
« Отговор #52 -: Януари 22, 2008, 20:26:35 pm »
Пуканка, Много си готина!!!!!!!

« Отговор #53 -: Януари 22, 2008, 21:35:29 pm »
Пуканка, успя да ме развеселиш. Добре, че съм си самичка, че милия ще ме помисли за луда:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #54 -: Януари 23, 2008, 18:00:47 pm »
Ох, чак днес намирам време да се включа, ама Пуканка пак успя да ме развесели! Тъкмо съм изнервена, че съм още в офиса и не мога да си тръгна, а имам час за фризьор... и мечтая за цигара... браво, Пуки, продължавай да ни веселиш! аз да се похваля, че в момента задържам положението до няколко дръпвания дневно, но не и цяла цигара! А съм сериозен пуша - близо 2 кутии дневно! 23 ден без цигара!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #55 -: Януари 23, 2008, 22:33:56 pm »
baby_s: браво, само така с цигарите. Да се оттървете дано от гадното зло!

« Отговор #56 -: Януари 24, 2008, 06:25:14 am »
Успех на всички които се борят с тази гадост.
Пуших близо 10 години по кутия на ден. След десетки изчетени статии по въпроса, моята главица реши че не мога да забременея защото пуша. Спрях ги от раз, а преди това съм правила жалки безуспешни опити.Дори дебнех мъжо преди инвитрото дали пуши  :lol: :lol: :lol:( излових го един път гадината....)
Но с едно съм съгласна, оттърване от тях няма. Сега, дори след години, продължава да ми се пуши. Жадно преглъщам при всеки дим попаднал пред носът ми :oops:. Но засега одържам фронта..
*
« Отговор #57 -: Януари 24, 2008, 16:52:48 pm »
Пуки, направо ме разби.
По темата, аз пуших близо 13-14 год. По едно време ги качих много, стигах до 2.5 кутии на ден, добре че не за дълго. Иначе 1 кут. на ден.
През 2004г. казах, че ги спирам, изпуших си последната кутия /купувах си стекове/ и толкоз. От тогава не съм дръпвала даже. Не ми се и пуши, по скоро ми се гади от тях, от колкото да ми се иска да си дръпна.
Аз много пъти съм го казвала и пак ще го кажа, мисля, че всичко е психика.