0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цигари и опити за зачеване !
« -: Декември 03, 2007, 18:12:15 pm »
 Бих искала да ви попитам дали пушенето намалява шанса за зачеване.
Благодаря предварително ...
DSC00102
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Цигари и опити за зачеване !
« Отговор #1 -: Декември 03, 2007, 18:21:12 pm »
Да! За съжаление, е вярно. Особено при Арт процедурите. Моят лекар ми каза, че при пушачките шансовете при Арт процедура се намаляват с 50%. :?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #2 -: Декември 03, 2007, 18:47:28 pm »
Абсолютно ги намалява. Американската асоциация за бременност изрично предупреждава, че пушенето при майката  си е фактор за успешността на процедурата. За пушенето при бащите не съм чела изследвания.
« Отговор #3 -: Декември 03, 2007, 18:55:01 pm »
*
« Отговор #4 -: Декември 03, 2007, 19:00:48 pm »
както и при пушачките се повишава риска от извънматочна бременност.
*
« Отговор #5 -: Декември 03, 2007, 20:45:56 pm »
  Благодаря ви за експресните отговори  :wink: Много ми помогнахте за стимул срещу цигарите.
DSC00102
« Отговор #6 -: Декември 03, 2007, 21:17:04 pm »
Valyoka,
Аз ще те стимулирам още мъничко:
Два месеца, след като спрях да пуша, забременях, след повече от година опити. Сега изобщо не ми минава през главата мисълта за цигара.
Успех.
*
« Отговор #7 -: Декември 04, 2007, 06:50:32 am »
Valyoka, марш в темата, в която заедно отказваме цигарите и си помагаме :wink:.И аз съм там отскоро. Така или иначе това зло трябва да се изкорени и когато си помагаме или ги отказваме заедно е по-лесно.
*
« Отговор #8 -: Декември 05, 2007, 14:36:15 pm »
 Моля  ви напишете ми къде е форумчето за отказване от цигарите !!!
DSC00102
*
« Отговор #9 -: Декември 05, 2007, 14:39:47 pm »
В на чаша кафе и халба бира
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Последна редакция: Декември 05, 2007, 22:40:06 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #11 -: Декември 06, 2007, 20:43:06 pm »
Мисля че да но, но и това пак неме спира да ги откажа и дори от нерви и притеснения, с чакане до+++ дори пуша повече за сажеление :balk_145:
http:
*
« Отговор #12 -: Декември 06, 2007, 22:35:10 pm »
Ох, колко познато. И аз не мога и не мога да ги спра, макар че вече ми вредят и за други неща.  :( Ако имаше начин да ме хипнотизира някой и да ми набие в тъпата тиква да не пуша.Явно нямам воля да се справя сама. Надявам се само че появата на бременност може да ме спре,защото тогава не бих спала знаейки че вредя на едно невинно и малко човече.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #13 -: Януари 04, 2008, 17:31:15 pm »
А момичета това че съпруга ми пуши може ли да навреди на бъдещото бебче?
*
« Отговор #14 -: Януари 04, 2008, 18:33:01 pm »
Еми нали знаеш за пасивните пушачи.Ама вредата от мръсния въздух,храни и всичката химия която поглъщаме и тя не е за пренебрегване.
« Отговор #15 -: Януари 04, 2008, 18:58:44 pm »
Еми нали знаеш за пасивните пушачи.Ама вредата от мръсния въздух,храни и всичката химия която поглъщаме и тя не е за пренебрегване.

Да допълня: цигарите увреждат репродуктивните способности и на мъжа, и на жената.
*
« Отговор #16 -: Януари 04, 2008, 22:00:57 pm »

Да допълня: цигарите увреждат репродуктивните способности и на мъжа, и на жената.

Аз съм пример. :oops:Като пуших по 2-3 кутии на ден, на ми сега неустановена причина за стерилитета.
*
« Отговор #17 -: Януари 05, 2008, 01:15:16 am »
Стига де момичета плашите ме, знам че цигарите пречат но чак пък толкова  8O
*
« Отговор #18 -: Януари 05, 2008, 01:56:15 am »
Ама то си е страшно. Аз знаеш ли откога искам да отида в моргата да видя бели дробове на умрял от цигарите, ама не намирам връзки да ме вкарат. Трябва да се направи документален филм със снимки от аутопсии според мене и ще има голяма полза.Имам познати от Хасково които за миг намразиха и спряха цигарите след такова посещение в моргата. Нека се плашим. :wink:Щом целта  е здравето ни и това на децата ни, си струва.
« Отговор #19 -: Януари 05, 2008, 10:14:42 am »
Аз отказах цигарите пове4е от 2 години заедно с мъжа ми двамата едновременно, ина4е пу6их по 1 кутия на ден, ей така психи4ески се настройвах 4е това е вредно както за мен така и за бъде6тото ни дете и в един момент като запалвах цигара вместо удоволствие изпитвах само притеснение дотолкова 4е ми се изпотяваха ръцете. За мъжа ми не бе6е трудно тей като той е спортист и си възобнови тренировките и автомати4но ги отказа и той. Бе6е лесно тей като се обединихме и двамата и се подкрепяхме! :green_dust_1: :dance2: :green_dust_1: