Здравейте,момичета!Миналата седмица беше моята лапароскопия и благодарение на вашите истории,коментари и препоръки знаех как ще протече всичко.Бях подготвена за всяко 1 усещане-от разхлабващия ефект на''Х-преп''-до болките в рамото на следващия ден.
Оперира ме д-р Тюфекчиева,в компанията на д-р.Пейчева.Страхотни са!За лапаро има изписано доста,а и аз пиша бавно,така че ще наблегна на различното.
За МА трябва да се знае,че базата е зле,персонала също,но лекарите са добри!Това е най-вайното,така че гадния кенеф се преживява.
В деня на постъпване към 13ч. професорът/К...забравих/преглежда всички новоприети пациентки,заобиколен от 20 души/лекари,сестри и т.н./След това на определените за операция на следващия ден се прави проба за упойка и се пие''Х-преп'' или-те предлагат рициново масло.После започва дългото пиене на 3л. вода,което приключва в 22ч.Мен малко бавно ме хвана,та към 1ч. беше най-веселата част
Сутринта ни заведоха на 3 ет.,поразпитваха дали сме яли и пили и-всеки към операционната.Там е леко страшно с тези лампи отгоре и... един ми мери кръвното,друг ми търси вената,трети ми завива краката...много филми гледаме просто!Но след като ми сложиха упойката ,казаха да дишам в1 маска и се събудих чак в реанимация.Там стоях 2часа,само ми хвърлиха 1 легенче да повръщам и го взеха чак като ме качваха към 6ет.Болките са малко по-силни от М,не може да се яде до вечерта,т'ва е най-гадно.На др.ден ме боля и рамото на ръката с абокада?!На обяд ме изписаха,на5 ден ми махнаха конците,на6 ден се изкъпах като пич и вече съм О'К.На който му предстои-споко!Минава леко и бързо влизаш в ритъм!Само секса незнам кога се завръща?
Успех на всички!