0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hameleon

• *
  • 27
  • Имам страхотен съпруг и едно прекрасно момченце.
Бременост след киста
« -: Декември 01, 2007, 10:02:05 am »
Здравейте преди 1 месец ме оперираха от киста и ми отстраниха единия яйчник.Казаха ми че няма да имам проблеми сьс забременяването,но много ме е страх.Някой ако е имал сьщия проблем нека да ми пише.Мисля да започнем с опитите още преди да са минали 6 месеца,защото ми се струва че е прекалено дьлго време.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Re: Бременост след киста
« Отговор #1 -: Декември 01, 2007, 15:25:18 pm »
И аз съм без яйчник и тръба.Забременях на петата гоина след операцията,защото имах хормонални проблеми,но с малко помощ се получи :D Сега се пробваме за второ и се надявам скоро да се случи.Желая ти повече късмет и  :bfp:
« Отговор #2 -: Декември 01, 2007, 15:38:41 pm »
Ако лекарите са ти казали че трябва да се пазиш, значи трябва да спазиш срока, каква ти беше операцията.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Ivy

• *
  • 17
  • If you can't see the stars twinkle in the night sk
« Отговор #3 -: Декември 02, 2007, 17:13:27 pm »
Изчакай срокът и можеш да иползваш времето да си направиш изследвания, ако не си ги направила вече. Не се притеснявай- при един яйчник се получава синдрома на единствения яйчник, които работи с пълна сила и много често се раждат близнаци. Пожелавам ти го. Аз имах същия проблем, но при мен се появи и друг. Вацжото е да ходиш на контролни прегледи и пак ти казвам- не се притеснявай.  :)
If you can't see the stars twinkle in the night sky, it doesn't mean that they've disappeared. They are just behind a blanket of clouds and you will see them shine again.
*
« Отговор #4 -: Декември 02, 2007, 18:01:50 pm »
това , че си с един яйчник не бива да те притеснява много! чудеса се случват! изчакай наистина срока! Успех!
*

hameleon

• *
  • 27
  • Имам страхотен съпруг и едно прекрасно момченце.
« Отговор #5 -: Декември 09, 2007, 20:50:17 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #6 -: Януари 04, 2008, 17:17:09 pm »
Аз съм оперирана от поликистоза и ми отстраниха почти целия десен яйчник!Бях на 17/преди 6 години/ после на прегледи ми казаха че се е регенерирал!И аз се моля всичко да е на ред с него!Макар че отстранявайки част те са отстранили  фоликули?Значи мога да забременея единствено когато фоликулоотделя левия яйчник,нали :?Дано не съм права все пак и десния да си е "спасил някой друг фоликул при операцията :?