0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моята Градинка 3
« Отговор #200 -: Февруари 14, 2008, 20:50:13 pm »
Ози, мисля си, не може ли тези съвети за вредители, гадинки, за отглеждане на цветята, начини на пресаждане и т.н. т.н. да ги синтезираш по някакъв начин и да ги постваш в началото на всяка нова тема на МОЯТА ГРАДИНКА.
Абе дано ме разбра, че к`вато съм обяснителнаааааа.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #201 -: Февруари 14, 2008, 21:24:01 pm »
Да разбрах аз,ама там никой не гледа, имам предвид в началото на темата. Ние тук пак ще си пишем всичко. Просто в новата тема ще прехвърлям важните и полезните неща, да е по- угледно и по- лесно за търсене, ако някой иска съвет.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #202 -: Февруари 14, 2008, 21:33:59 pm »
То не се гледа щото няма нищо, но и така е добре. Даже в отделна тема, май е най-добре. Важното е да не се повтаря за едно нещо по 1000 пъти, а да се знае къде да го търсим.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #203 -: Февруари 14, 2008, 21:54:06 pm »
Пими, аз да ти кажа моя опит - и аз като теб имах една кала, дето цъфтеше като луда. Разсадих я и раздадох на де що познати имах. На всички цъфтяха, само моята не. В крайна сметка се оказа, че там вътре има смесен с калата и трилистник и на мен се паднала честта да го отглеждам :? Та напълно възможно е и при теб да се е получило така.
Мери, моя не обича цветя и не ми дава да купувам. Даже ми мрънка. Но понеже след последното пътуване, той ми умори една част от растенията, та сега като казах, че искам и ми замества понякога умрелите :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #204 -: Февруари 14, 2008, 22:14:59 pm »
Ех, Гане, а аз си помислих че е голям романтик и сам се е сетил.
Ози, а може ли например да постнес на едно място само сайтове от които могат да се поръчат цветя, аксесоари и др. Мисля, че и те ще са от полза.
Ама работа ти отворих.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #205 -: Февруари 14, 2008, 22:16:43 pm »
Разбира се Мари. Давай ги тука, и аз ще видя да намеря накои.
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 22:30:08 pm от Osiana »

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #206 -: Февруари 14, 2008, 22:33:27 pm »
Ми Мери, не е романтик :? И ако не го ръчкам понякога и това няма да има :x
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #207 -: Февруари 14, 2008, 22:46:40 pm »
Ми аз май не знам много.
http://www.strelitzia-bg.com/
 http://www.gaiasem.com/electronen_magazin.php
Онзи ден пусна един, но не съм сигурна този ли е. http://www.gradinabg.com/
Този не е на български, прегледай го дали има он лайн поръчка, че аз нещо не му разбирам.http://seedrack.com/

Гане, аз се отказах да ръчкам, важното е че е добър, вярно понякога ми е криво, но пък  идеални няма.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #208 -: Февруари 14, 2008, 23:30:23 pm »
Добре Мари.
Обаче с редактирането пак има проблем. Редактирането е пак вероятно до 2 часа. Исках да редактирам постовете си в новата тема и да добавям нови неща. Като ги отделя в категории - стайни цветя, градински цветя и т.н. Оффффффф.

*
« Отговор #209 -: Февруари 14, 2008, 23:42:06 pm »
Ако поискаш от някой модератор, мисля че не е проблем да ти я отворят за редакция.
*
« Отговор #210 -: Февруари 15, 2008, 13:27:38 pm »
Някой има ли чехълче? Вчера ми подариха и сега търся инфо от вас как да я опазя и да не я уморя.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #211 -: Февруари 15, 2008, 20:14:04 pm »
Мари, май няма да стане това което си мислех.

*
« Отговор #212 -: Февруари 15, 2008, 20:16:34 pm »
що, кое те притеснява
А може ли снимка на това чехълче, че аз не го знам.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #213 -: Февруари 16, 2008, 20:03:00 pm »
От два дена нямам връзка със сайта.
Ами Мари, явно няма да може да направя темата както аз исках. Питах, но отговор нямам. Както и да е изтрих я, защото така също не е угледна. Аз си мислех че можем да редактираме, ама не. Постоянно се менят правилата.

Какво е това чехълче, че и аз не съм го чувала??

*
« Отговор #214 -: Февруари 17, 2008, 16:44:09 pm »
Ози, благодаря ти за положения труд, това е наистина трудоемка работа. А и снощи до късничко работи. Информацията е подредена и синтезирана.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #215 -: Февруари 17, 2008, 17:50:47 pm »
Радвам се да съм полезна.
Има още много да се добавя. Записала съм си ги даже. Но....вече ще ги поставя някой модератор. Аз само ще му ги пращам на лични и така.
Мини ще си има работа. :lol:

*
« Отговор #216 -: Февруари 17, 2008, 17:53:07 pm »
Златна е тя.
*
« Отговор #217 -: Февруари 18, 2008, 09:56:47 am »
*

Osiana

• 4888
« Отговор #218 -: Февруари 18, 2008, 14:52:29 pm »
Това цвете изобщо не ми е познато. Мари ти знаеш ли го?

*
« Отговор #219 -: Февруари 18, 2008, 15:25:35 pm »
Аз го знам  :wink: - калцеолария или чехълче.
Имах го преди няколко години. Баща ми беше ходил в Асеновград, та ми го донесе оттам. Много е красиво. Гледах го, радвах му се, накрая умря. Майка ми викаше, че съм го преполяла.

След известно време пак имахме работа в Асеновград, та специално отидох с баща ми да си купя същото цвете. Този път ми обясниха, че е едногодишно. Ако искам можело да си събера семена. Накрая пак го загубих, а от семената нищо не поникна.

Миналата година бях на гости на леля в София. Тя ми показа едно сандъче, отрупано с това цвете. Имала засято преди това, паднали семенца и поникнали. Такава красота беше, направо очите ми изтекоха.