0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да боли повече от това
« Отговор #20 -: Ноември 30, 2007, 10:00:54 am »
Да, и аз така знам, че дори и да се откажа, З.Каса няма да пренасочи лекарствата към друго момиче. Мисля, че ще ги взема в крайна сметка и дали за мен или за друго момиче, но все резултатът ще е едно (или две) хубави бебчета :)
« Отговор #21 -: Ноември 30, 2007, 10:57:48 am »
Миличка, чак сега влизам и чета темата ти  :( Съжалявам за случилото се  :(, но виждам, че ти вече започваш да се съвземаш, което е хубавото  :bighug:
На въпроса ти "може ли да боли повече..." аз бих отговорила да, винаги може за съжаление...  :balk_145: Затова се огледай около себе си какво имаш, а не какво си загубила мила  :bighug: Никога не се знае какво печелиш когато губиш и обратното. А в случая най-важното е, че загубата ти не е фатална и невъзвратима. Ти си здрава и си поела своя път, човекът, с когото си била и си искала да бъдеш - също. Животът поднася изненади и не се знае какво те чака утре мила. Затова мисли, че нищо не е загубено докато човек е жив. Стискам ти палци много скоро да си щастлива в личен план  :bighug: yahoo_17 :crossfingers:
« Отговор #22 -: Ноември 30, 2007, 22:43:00 pm »
Mishana, прочетох какво ти се е случило и единственото, което мога да ти кажа е, че ти поднасям моите най-искрени и най-дълбоки съболезнования. Твоята болка е несравнима, отнесено към всички други. Силно те прегръщам и ти пожелавам любовта ти към този човек да ти дава сили да продължиш напред и, както и другите момичета са ти писали, да намериш куража да реализираш част от неговите мечти.  :bighug: