Момичета, преди две седмици трябваше да ми дойде. След едноседмично закъснение се обадих на доктора и той ми изписа дуфастон за предизвикване. Три дни преди датата ходих на лекар за да уточним стимулацията, лигавицата ми беше 5 мм.
Та болката в момента ми е тънката лигавица. Тя ли влияе на цикъла? Заради нея ли не иска да ми дойде? Каква е причината, та аз винаги съм била в другата крайност - дълъг и обилен цикъл, тежки кръвоизливи, лигавицата ми е била винаги малко по-голяма. Преди цикъл обичайните й размери бяха 15-16 мм., а сега изведнъж 4-5. Какво е довело тази рязка промяна. Последния аборт беше мин. год юни месец и по мое настояване не правих кюртаж, не знам колко има общо кюртажите и дебелината. От известно време дължинат на цикъла ми от 5-7 дневен се закова на 3 дни, от обилен стана слаб към оскъден, не е вече болезнен, това дали има връзка с изтъняването?
И другия проблем е как ще проведем стимулацията?
Егаси и късмета всичко е готово - имам направление от ендокринолог за хормоните, уговорих се в болницата да ми направят вливанията, стимулацията остана за незнам си кога и сега ново 20.
Обаче започвам да се притеснявам сериозно и започват да ми минават странни мисли. Моля, кажете ми какво мислите и вие.