0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vio

molq vi препоръчайте гинеколог в софия
« -: Ноември 14, 2005, 18:50:19 pm »
по възможност да разбира от лечение на поликистоза на яйчниците, и да работи със здравната каса. както и да прави всички изследвания, които има мсисъл и възможност да се правят, наведнъж, защото ми писна всеки месец да ми препоръчват само една базална темп и да цикля на едно и също място . благодарявиЧ!!!
*
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2005, 14:57:10 pm »
аз бих ти препоръчала двама: д-р Емил Филипов от МД, който обаче е адски зает, и приема частно вторник и петък, тел. за записване - 917 23 45, 917 23 60
или д-р Мария Миткова, тя също има частен кабинет, но работи със здравната каса (трябва да й носиш направление от личен лекар) - тел. 856 76 72
ако ходиш при някой от тях, кажи как е минало :)
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

helios

« Отговор #2 -: Ноември 21, 2005, 13:45:09 pm »
Горещо ти препоръчвам:
д-р Иван Димитров, има само частен кабинет, но работи със здравната каса, няма проблем.  Ангажиран е и трябва да си запишеш час предварително по телефона
тел: 952-38-83
Успех!  :D
*

perl

« Отговор #3 -: Декември 07, 2005, 14:50:14 pm »
Dr. Tihomir Gemedjiev ot bivshia rodilen dom Tina Kirkova /sega Sveta Sofia/, a ima i chasten kabinet-nomerat mu e 0888 808706. Izkljuchitelno dobar diagnostik i lekuvasht lekar!
*
« Отговор #4 -: Декември 07, 2005, 15:00:05 pm »
Аз ходя при д-р Гемеджиев, но на мамологични прегледи. Интересно ми е да споделиш кое те е впечатлило в него като гинеколог! Аз отдавна си мисля да отида при него на гинекологичен преглед, но няма от къде да събера впечатления.
А като мамолог съм много доволна от него.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #5 -: Декември 23, 2005, 16:53:35 pm »
здравеите аз се записах при Филипов днес тои изобщо ли не работи с здравна каса? :(
« Отговор #6 -: Декември 24, 2005, 12:33:59 pm »
Ами ти защо не го попита  :?:  8O За да си наясно с нещата питай, момиче...само така се оцелява. А и ти имаш важна цел  :wink: Питай и давай напред. Не оствяй в главата да ти се трупат въпроси иначе...
*
« Отговор #7 -: Декември 26, 2005, 12:34:48 pm »
МД като цяло работи с касата, аз се оперирах при ФИлипов и единственото, което платих, бяха 15 лева престой в болницата. На него му дадох пари "на ръка" после. КАто идеш да се запишеш за ден и час, сестрата там ще ти даде едно листче, на което е записано какво трябва да вземеш като документи и изследвания. Успехи пиши как е минало!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Декември 26, 2005, 19:15:00 pm »
pregledite на Филипов са платени-по 30лв.,но операциите са през касата.
<br />
*

naha

• 1474
« Отговор #9 -: Декември 27, 2005, 19:16:49 pm »
еи хорица аз маи като наближава тоя преглед и вземам нещо да се побърквам :?  ами то аз се обадих по тел-а и ми записаха час питах за направление ама тои каза че не му трябва и че общо прегледа и микробиологията ще струва 30лв може пък да се обърка нещо хихихих  сестрата само даде час и ден и нищо повече.А исках да питам колко време се чака за тея микробиологии трябва ли да си тръгвам и пак да ходя? че много малко време имам като престои някаде около3-4часа. Е много шибана работа( ще прощавате за езика :wink: ) с тия пътувания. как сте вие?
*

naha

• 1474
« Отговор #10 -: Декември 27, 2005, 19:22:47 pm »
еи хорица аз маи като наближава тоя преглед и вземам нещо да се побърквам :?  ами то аз се обадих по тел-а и ми записаха час питах за направление ама тои каза че не му трябва и че общо прегледа и микробиологията ще струва 30лв може пък да се обърка нещо хихихих  сестрата само даде час и ден и нищо повече.А исках да питам колко време се чака за тея микробиологии трябва ли да си тръгвам и пак да ходя? че много малко време имам като престои някаде около3-4часа. Е много шибана работа( ще прощавате за езика :wink: ) с тия пътувания. как сте вие?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Декември 27, 2005, 19:28:10 pm »
Микробиологията излиза след пет дни.
За резултата може да се осведомиш по телефона.
*

naha

• 1474
« Отговор #12 -: Декември 27, 2005, 19:37:46 pm »
уау лали ами аз значи няма да се налага да оставам това е добре мерси ти :)
*

meshko106

« Отговор #13 -: Декември 28, 2005, 11:50:25 am »
Цитат на: Lali
Микробиологията излиза след пет дни.

Защо след 5? На мен колкото пъти са ми правили микробиологични изследвания, винаги са излизали след 2 дни. Последното беше преди 3 седмици.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #14 -: Декември 28, 2005, 20:39:49 pm »
Ами защото, ако има нещо се чака да се развие.
Ако няма - може и по-бързо.
Просто за всеки случай ти казват пет дни.
*

naha

• 1474
« Отговор #15 -: Декември 28, 2005, 20:41:22 pm »
мешко какво ти правят? и тая цвета снимка толкова ли боли? аз нещо взех да се шашкам и ако ми кажат да я правя няма да дам :?  :)
*
« Отговор #16 -: Декември 29, 2005, 19:57:35 pm »
Ще дадеш, къде ще ходиш. На какво ли не сме готови само да постигнем заветната цел. И не боли чак толкова. Поне мен не ме боля много. По-скоро беше като неприятнно усещане.

« Отговор #17 -: Декември 29, 2005, 20:29:21 pm »
Наха, дръж се мъжки, как няма да дадеш, нали е важно да се знае какво и положението. Никак не е страшно, всяка от нас минава по този път. Както виждаш живи сме а някои и са бременни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #18 -: Декември 29, 2005, 20:35:11 pm »
Бе, мацки, знаете ли аз как ревах, когато доктора ми каза, че трябва да направим цветна снимка. Страшно си е, когато не знаеш какво те очаква.

А иначе самата процедура не е страшна.
*
« Отговор #19 -: Декември 30, 2005, 09:40:55 am »
Стига бе, чак пък да ревеш :wink:
Какво му е страшното, интелегентни хора сме :D