За мен Пенков е комерсиален тип, чиято цел не да помогне на пациентите си, а да ги оскубе колкото може повече. Не ми пука за парите, които му наринахме щедро под формата на многократно повторени изследвания, които струваха тройно в сравнение с една обикновена лаборатория, защото според него не се правили в Плевен, а трябва да се пращат в София. Пука ми за това, че ни изгуби половин година, за да лекува мен, при условие, че имахме спермограма с намалена бройка, подвижност и голям брой левкоцити. Логично беше да ни насочи към уролог, но не го направи. Викаше ме на преглед 3-4 пъти месечно и аз не знам защо, а ние уплашени от ситуацията стриктно изпълнявахме.
Както и да е-минало, но жалко за момичетата, които имат проблем и са бъдещите му жертви. Аз си обяснявам популярността му с това, че е един от заместниците на Пандурски, чието име е известно не само в Плевен. За съжаление не успяхме да продължим лечението при него. Само веднъж(първия път) ме прегледа и следващия път, когато отидохме беше вече болен и така попаднахме на Пенков.
Доста лекари сме обиколили през тези години, но никой от тях не се е отнесъл толкова брутално към нас. Ето защо смятам, че не е подходящ избор за лечение на стерилитет. Според мен лекарите занимаващи се с това трябва да бъдат съпричастни към болката на пациентите си и да влагат сърце и душа в професията си.