Здравейте. Искам първо да поздравя всички успели момичета в Якентро, радвам се, че все пак работят като професионалистио с някои.
Извинявам се предварително за постинга по-долу, но реших, че е редно да споделя впечатленията си относно "професионализма", с който се отнесоха към нашия случай от въпросната клиника.
След като получихме тежката диагноза в спермограмата на мъжа ми, аз се обърнах към тогавашния ми гинеколог, който ме увери, че няма как мъжа ми някога да стане биологичен баща. След кратък телефонен разговор с Албена, той ме увери, че единствените ни шансове са в Солун, като не разбирах и бях уплашена- повярвах, нали пусто всичко чужбинско е по-добро. Писах на жената подробно, звънях и, тя се оправда с лични проблеми
. Това се случи Август месец 2009. След 3 месеца чакане писахме и на главния мейл на Якентро на английски..помолих и приятелка, която живее в Гърция да се обади, бях отчаяна, но добре, че не съм чак толкова доверчива и междувременно черпех информация от този форум и много други места..Благодарна съм на тези професионалисти,че не ми отговориха!!!
Но снощи получих разбиващ "отговор" от Албена.
"Здравейте мило семейства,
Поради то, че цялата клиника излизаме във великденски отпуск до 08/04/2010 няма да ми е възможно да ви направя консултация веднага.
Моля да изчакате до завръщането ни отново на работа.
Лично поемам ангажимента след това да ви предвижа документите.
С пожелание за весели празници !
Албена
-----Original Message-----
From: Diliana [mailto:diliana@gmail.com]
Sent: Monday, July 27, 2009 7:02 PM
To: infobg@iakentro.gr
Subject: Azoospermia....
След 9 месеца .. да не ми беше писала по-добре... луда работа.. радвам се,че така се получи, този абсурд, избрахме правилната клиника в крайна сметка, но що за професионализъм е това???