Съжалявам,че късно се включвам момичета!
по-долу в подписа ми ще видите защо! Благодарение на всички Прапас - Никос, Янис и Стела, на Албена и д-р Даскалов, вече почти 5 мес гушкам най-прекрасното съкровище на света!
Знам, че е трудно с пътуването, но повярвайте заслужава си!
Ние със съпурга ми бяхме категорични, че опит във Бг няма да правим! Насочихме се към Солун, четейки една статия на успяло момиче там! Свързахме се с Албена, изпратихме документи, изследвания и тръгнахме!
Първия път стимулацията я прави д-р Димов в София! За съжаление получих хиперстимулация и отложихме трансфера! След 2 месеца ходихме отново да върнат ембирончетата! За съжаление не се получи! Замразяването беше на бластоцити, нищо не се заплаща за съхранението им в клиниката!
Направихме допълнителни изследвания и се оказа, че имам НК клетки и антифосфолипидни тела! Наложи се да направим ваксина за Нк клетките!
Втората стимулация я следи "под лупа" д-р Даскалов! За да не се получи пак хипер правих изследвания на хормони всеки ден и прегледи също!
Самата процедура минава много спокойно! Всички са усмихнати, Албена е винаги с теб! Настаняват те в самостоятелна стая, вземат те за пункцията! След това те връщат в стаята, почиваш си и си тръгваш! При втория опит клиниката беше пълна със италианци, имаше и едно семейство негри!
Първия път останахме в Солун, но втория решихме да пътуваме от Сандански! Там може да се намери и самостоятелна стая много прилична за 20 лв! В хотелите цените са от 35 лв и нагоре! Ако някой се интересува да пише на лични ще му пратя координати на хотели и стаи за резервация! по центъра има магазини и заведения за хапване!
докато чакахме за трансфер ходихме до мелник и роженския манастир! пътя от санданси до солун е около 2 часа нормална скорост 90-100 км /ч!!!
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!