Както винаги, има и доволни, и недоволни.
Аз съм от НЕдоволните, защото:
1. Не бяхме информирани за същността на провежданите в Якентро процедури /става дума за ИКСИ с донорски яйцеклетки/. Не е коректно след два опита там да научим /съвсем случайно!/, че при донорски процедури яйцеклетките от една донорка се разделят между няколко семейства /факт, с който беше редно да сме запознати, за да преценим дали искаме да продължим с процедурите там или не/.
2. Поради заетостта на двамата лекари там много факти, свързани със здравословното ми състояние, не бяха взети предвид /т.е.има твърде много пациенти и твърде малко лекари, които да проследяват отделните случаи/.
За мен не е нормално единственото време, през което като пациент мога да видя /буквално!/ лекаря си, да бъдат 5-те минути по времето на трансфера.
3. Поради заетостта на лекарите там координаторката Албена дава мнения и препоръки, които изцяло НЕ са в нейната компетентност. Това е ОПАСНО за живота на пациентите!
4. Зад фасадата на "организираността", която другите пациенти виждат там, аз се сблъсках с меркантилно отношение, нежелание за поемане на отговорност и пълна дезаинтересованост към съдбата на пациентите.
Не искам да навлизам в полемики с никого. Както вече казах, има доволни, но и недоволни. Изразявам мнението си, защото искам да спестя на други жени разочарованието и болката, които преживях аз в контакта си с Якентро.
Научих за тях от сайта на Зачатие и преди две години се обърнах към тях с огромна надежда и доверие! Клиника Якентро НЕ оправда надеждите и доверието ми!