защото ако ги погледнеш пак,ще видиш,че :
1- графиката от месец август не е много достоверна,защото тогава почнах много късно да меря БТ не съм правила тестове за О. и следователно,не е ясно дали е била когато съм я отбелязала,за да може да се каже колко е била дълга тогава ЛФ
2-месец септември- при О. на 17 ден от МЦ(ПРИ ТОВА СЛЕД ПРЕГНИЛ 8000ЕД) на 9 ден след това започва десет дневно зацапване,което говори за нисък прогестерон в много случаи!!!а и през ЛФ са ми бити три инжекции прегнил през 5 дена за поддържане на ЛФ,ЗАРАДИ КОЕТО ВЕРОЯТНО Е 17 ДНИ!!!!!!
3-октомври месец: О. на 20 ден(спонтанна,но без УЗ доказване),на 7 ден след това прогестерон 13,59(доколкото помня
) при референтни стойности 1,7-27 ,а би трябвало да е към горната граница разбрах или поне над средата!!!освен това ЛФ в същия цикъл е само 12 дни!!къде ги видя 14
?
4-този месец вече данните ще са малко по-реални,защото съм следена (като месец септември) с УЗ и освен ФМ обаче ще имам и изследван прогестерон на 7 ден след доказаната О.(който септември не ми бяха казали да изследвам
)!този месец също не са ми бити прегнил или ...каквито и да било намеси,че да се чудя сега дължината на ЛФ в резултат на какво е..ами ще си знам че това което ми покаже прогестерона е реално(заради установената с УЗ О.),както и че дължината на ЛФ не е в резулатат на външни намеси(поради това че не съм се тъпкала с прегнил излишно)!
и чак когато направя всичко това два-три поредни месеца,ще мога да правя с моя док.категорични заключения!!!което ти препоръчвам и на теб,първо да се проследиш няколко месеца ФМ+прогестерон и тогава ....ще мислиш какво да предпиемеш!!
п.п. а и аз не съм сравняла графиките моите и твоите,то най-малко БТ ни е различна..,казах ти само че и моята ЛФ не е наред май последните два месеца(единствените в които е предприето нещо по въпроса за нея),но и аз самата не съм сигурна за себе си,затова и ще правя три месеца следене на ФМ + прогестерон
!за себе си бих предпочела преди да ме тъпчат с хормони да са сигурни,а относно ЛФ-това е начина да се докаже!!!!!