Здравей,Катя13!
Да ти кажа аз също не меря по едно и също време и съботите ми винаги са с 2-3часа по-късно мерени и имам връхчета.Ми само в събота не ставам в 7 за работа!Един почивен ден имам! 8OВ петък винаги лягаме след 11.30-12.00.
Обаче ако трябва ще навивам и аз часовника,видяло се е...
от днес съм и с нов,живачен термометър-мери по Целзий.
3 смених за 30 дена -все дигитални-последния се изключваше сам след 10 секунди...чак е смешно,нали?
На този поне батерията няма да му свърши.
ами ето виждаш ли
,и ти като мен шом я мериш в някои дни с няколко часа по-късно,естетвено че ще е с няколко десети по-висока!!!и ще се образуват връхчета,не се притеснявай
!даже бях чела в инфото за БТ,че на всеки половин час горе-долу се вдига с една десета..можем и сами да сметнем защо като е измерена два часа по-късно е с 3-4 десети по-висока от дните когато я мерим в обичайните часове!!!
за термометъра и аз меря с дигитален,но още в началото бях установила че дава отклонения спрямо живачния и го държа не просто няколко минути след сигнала,а докато се изключи сам(това са 10 минути общо),защото така бях установила,че се разминава с живачния само половин десета
!иначе ти си карък-ТРИ ТЕРМОМЕТЪРА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ
,то направо си е за объркване,да не знаеш на кой да вярваш!!!нищо,няма страшно-живачните са си много точни и сега този месец няма да имаш проблеми с него предполагам
,а пък знае ли човек може да не се наложи да мериш другия месец заради
!хубав ден ти желая даниски
п.п. съжалявам че стана тоооолкова дълго всичко което изписах,ама...