0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Графиката на Даниски
« -: Ноември 20, 2007, 03:55:08 am »
Здравей,Денис!
Нормално ли е моята Т да е 37.00 преди овулация - веднага след М?Меря ректално.Термометъра е дигитален,нов и отчита след 3-4 секунди.В указанията му се твърди,че е не е необходимо да стои по-дълго,но аз го държа по 2 мин. и за всеки случай меря по 2 пъти. :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на Даниски
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2007, 08:05:12 am »
Не е много нормално.
Добре е да те види лекар.
Графиката ти от миналият МЦ не е както трябва.
Ако до 2-3 дена БТ не падне, наистина ще е добре да те видят на УЗ.

ПП. Моите притеснения са да не е станала киста /миналият МЦ/. Дано да греша.
Не искам да те плаша, просто го имай в предвид.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

daniski

• 550
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2007, 19:37:26 pm »
Здравей Денис!
как е този месец - засега?
*

daniski

• 550
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2007, 03:51:00 am »
мисля,че вчера имах ОВУ - имах болки в гърдите и яйчниците и за пръв път този месец -истинска белтъкообразна прозрачна слуз.Май това са симптомите на овулация,нали? иначе теста си е  :bfn1:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2007, 07:36:17 am »
мисля,че вчера имах ОВУ - имах болки в гърдите и яйчниците и за пръв път този месец -истинска белтъкообразна прозрачна слуз.Май това са симптомите на овулация,нали? иначе теста си е  :bfn1:

О предстои , продължавай с тестовете
Графиката ти е добре
Да, белтъкообразната ЦС е симптом /ако всичко е наред, защото при ПКЯ има такава ЦС , но няма О.- дължи се на по-високите нива на Естрогените/ на наближаваща О.
Ако тя започне да се точи между 2-та пръста на нишки по-дълги от 6-8 см - може би в рамките на 24 часа е О.
Когато стане бяла и лепкава и започне да се къса между пръстите - О е минала.
Белтъкообразната ЦС може да е 2-3-4 дена. ЦС

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

daniski

• 550
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2007, 18:42:06 pm »
Здравей,Денис,мерси за отговора ти!
Аз не съм била на лекар,но нямам симптомите на ПКЯ.Мензиса ми идва много редовно и не е оскъден,нямам окосмяване -напротив - аз съм с много светла кожа.
Знам,че ехографско изследване не ми е правено скоро,но поне до преди 2 години-тогава беше профилактичен преглед в БГ- нямах ПКЯ и цитонамазката беше чиста от всичко.
Като си помисля че забременявах 6 пъти без да го искам специално-все от пазене...и през ум не ми е минавало, че когато поискам няма да мога да забременея.Първия път беше спонтанен аборт на 9 г.с.,а вторият път-сина ми :)
Днес БТ се покачи.А дано да е ОВУ.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2007, 08:05:56 am »
Здравей.............. 
Спокойно, аз го дадох като пример /може би грешката е в мен, извинявай/
За сега графиката ти е добре.
О предстои - може да е днес или утре.
Спазваш ли всички правила при тестовете за О./след обяд, да не си пишкала и пила вода поне 2-3-4 часа и т.н/?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

daniski

• 550
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2007, 02:26:41 am »
Ами днес ги спазих.....и все тая.ще знам за другия месец.Нищо такова не пише в упътването,освен да намалиш течностите 1 час преди теста.
как да е слузта ми се промени тотално-бяла,като кислео мляко.О-ако изобщо имах-е преминала.
Мерси за съветите ти.Моля те,наблюдавай периодично графиката ми и казвай какво мислиш.
Дана
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2007, 07:23:46 am »
Още нищо не мога да кажа за графиката ти.
Ако Бт се повиши -всичко е наред
Ако се образува  връх - не е добре
На твое место бих отишла да ме види лекар на УЗ.
/заради (-)тестове за О, и връхчетата които се образуват по графиката/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

daniski

• 550
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2007, 14:56:22 pm »
Къде ти лекар?Трябва да бачкам.Май като си доийда до БГ-то ще се ходи по доктори-напролет.
А днешното падане на БТ направо ме уби - 36.30...Аксиларно беше 36.1.
гледах на другите графиките.На катя13 мноого ми прилича на моята.ама на нея и казваш че е супер,пък на мене... :( аааааааааааааа(рева). 8)
« Последна редакция: Декември 01, 2007, 05:50:38 am от daniski »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Декември 01, 2007, 09:54:57 am »
Къде ти лекар?...................
Абе и на теб като пада БТ май ми харесва повече, може О да наближава.
Така графиката ти ми харесва повече. :D
Ако още 1 ден остане ниска БТ е добре.
Дано да има О.
След ден-два, ако можеш пак направи тестове за О.
Дано тези връхчета да са от нещо друго /стрес, напрежение, неспокоен сън и т.н/, а не от хормоните.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

daniski

• 550
« Отговор #11 -: Декември 01, 2007, 18:39:05 pm »
Къде ти лекар?...................

Дано тези връхчета да са от нещо друго /стрес, напрежение, неспокоен сън и т.н/, а не от хормоните.
Ako е до стрес - не ме питай - този месец беше ужасен.Имам много притеснения. :(
« Отговор #12 -: Декември 01, 2007, 22:07:35 pm »
..........гледах на другите графиките.На катя13 мноого ми прилича на моята.ама на нея и казваш че е супер,пък на мене... :( аааааааааааааа(рева). 8)
hi daniski :) !и аз мисля че моята графика прилича малко на твоята...но моите връхчета са точно в дните когато съм си лягала призори(след нощна смяна)и съответно съм спала по-малко часове от обикновено,и БТ е била измерена няколко часа по-късно от обичайното време.. :D!може както ти каза denis на теб - да е от напрежение и стрес...всички тия покачвания и спадания може и при мен да са от това.. :goodluck:
« Последна редакция: Декември 01, 2007, 22:09:38 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

daniski

• 550
« Отговор #13 -: Декември 02, 2007, 02:18:04 am »
Здравей,Катя13!
Да ти кажа аз също не меря по едно и също време и съботите ми винаги са с 2-3часа по-късно мерени и имам връхчета.Ми само в събота не ставам в 7 за работа!Един почивен ден имам! 8OВ петък винаги лягаме след 11.30-12.00.
Обаче ако трябва ще навивам и аз часовника,видяло се е... :?
от днес съм и с нов,живачен термометър-мери по Целзий.
3 смених за 30 дена -все дигитални-последния се изключваше сам след 10 секунди...чак е смешно,нали?
На този поне батерията няма да му свърши. :D :D :D
*

daniski

• 550
« Отговор #14 -: Декември 03, 2007, 01:22:35 am »
Здравей Денис!
как е сега?Това пък какво е?37.10 два дена.И бъбреците ме болят.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Декември 03, 2007, 07:56:16 am »
Здравей Денис!
как е сега?Това пък какво е?37.10 два дена.И бъбреците ме болят.
Не съм сигурна. Може да е от бъбреците?
Мислиш, че е имало О.? Аз не съм сигурна в това.
Трябва да минат 2-3-4 дена за да видим какво ще стане с БТ
Може да са се образували повече от 1 дом.фоликул и затова графиката да играе така наготе-надолу.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #16 -: Декември 03, 2007, 10:37:34 am »
Здравей,Катя13!
Да ти кажа аз също не меря по едно и също време и съботите ми винаги са с 2-3часа по-късно мерени и имам връхчета.Ми само в събота не ставам в 7 за работа!Един почивен ден имам! 8OВ петък винаги лягаме след 11.30-12.00.
Обаче ако трябва ще навивам и аз часовника,видяло се е... :?
от днес съм и с нов,живачен термометър-мери по Целзий.
3 смених за 30 дена -все дигитални-последния се изключваше сам след 10 секунди...чак е смешно,нали?
На този поне батерията няма да му свърши. :D :D :D
ами ето виждаш ли :D ,и ти като мен шом я мериш в някои дни с няколко часа по-късно,естетвено че ще е с няколко десети по-висока!!!и ще се образуват връхчета,не се притеснявай :balk_21:!даже бях чела в инфото за БТ,че на всеки половин час горе-долу се вдига с една десета..можем и сами да сметнем защо като е измерена два часа по-късно е с 3-4 десети по-висока от дните когато я мерим в обичайните часове!!! :D
за термометъра и аз меря с дигитален,но още в началото бях установила че дава отклонения спрямо живачния и го държа не просто няколко минути след сигнала,а докато се изключи сам(това са 10 минути общо),защото така бях установила,че се разминава с живачния само половин десета :wink:!иначе ти си карък-ТРИ ТЕРМОМЕТЪРА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ :lol:,то направо си е за объркване,да не знаеш на кой да вярваш!!!нищо,няма страшно-живачните са си много точни и сега този месец няма да имаш проблеми с него предполагам :crossfingers: ,а пък знае ли човек може да не се наложи да мериш другия месец заради :bfp:!хубав ден ти желая даниски :D
п.п. съжалявам че стана тоооолкова дълго всичко което изписах,ама... :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

daniski

• 550
« Отговор #17 -: Декември 03, 2007, 15:26:24 pm »
Благодаря ти,аз обичам дълги мнения!
Това е и първата ми графика,започната както трябва.Предната я почнах от 14 ден и беше ужас с тия термометри.Те после ми ги сменят в магазина,ама какво от това!Сега си намерих истински.на-на-на-на-на....

Денис,къде си?
*
« Отговор #18 -: Декември 03, 2007, 15:34:53 pm »
daniski отбелязала си овулация на 14-ти ден, но по мое мнение не е тогава. Ако съдим по данните от БТ, овулацията ти според мен е била на 17-ти ден. Но пък гледам че следващите дни (18 и  19) си мерила БТ по-късно. Ако тези дни БТ се задържи по-висока, чак тогава можем да кажем със сигурност дали овулацията е била на 17-ти ден. Виждам че не сте оползотворили 17-ти ден :( Силно се надявам да греша за овулацията и този месец да ни се похвалиш с две чертички :) Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

daniski

• 550
« Отговор #19 -: Декември 03, 2007, 16:42:43 pm »
Да и аз така мисля...ама да видим,язък дето толкова се старахме.Нищо,другия месец.
Натрупвам опит. :)
Отбелязах на 14 защото тогава имах "сигнали" от тялото ми.Сигурно съм се заблудила.
Благодаря ти,Зеленоочке!