0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка във Варна
« -: Ноември 19, 2007, 18:13:41 pm »
Здравейте,момичета!Помогнете ми да реша каде във Варна да си направя цветна снимка.Може би лекарката ми ще ме насочи някъде,но държа много и на вашето мнение.
Re: Цветна снимка във Варна
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2007, 23:42:09 pm »
Ами при д-р Сариев са добре, не са болезнени, правят и в АГ-то, там незнам как е положнието. Зависи коя ти е лекарката.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2007, 09:45:38 am »
Лекарката ми е Савулева,но мисля да я сменя(май повече на приказки го докарва).Аз не съм от града и ми е малко трудно да избера лекар,ако може дайте ми съвет.Посъветваха ме за д-р Ковачев мисля,че е в клиника Кисьови.
*
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2007, 10:07:55 am »
Д-р Ковачев не работи в клиника Кисьови , а в АГ то.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2007, 20:27:41 pm »
Лекарката ми е Савулева,но мисля да я сменя(май повече на приказки го докарва).Аз не съм от града и ми е малко трудно да избера лекар,ако може дайте ми съвет.Посъветваха ме за д-р Ковачев мисля,че е в клиника Кисьови.
По-вероятно са те посъветвали за д-р Кисьов, той е в клиника Кисьови и д-р Александров.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2007, 09:40:39 am »
Преди няколко месеца правих при Халачева в Майчин дом, не ти я препоръчвам,чувствах се като животно. Иначе болката е индивидуална за всеки и не зависи толкова от доктора.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2007, 10:59:24 am »
Здравейте, аз си записах 4ас за ЦС при д-р Бейлерян от МД. Ако някои е правил при нея, моля да сподели впечатления. Благодаря ви :lol:
*
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2007, 18:16:50 pm »
Срещнах се с Ковачев в АГ.Говорихме,прочете ми изследванията и се уговорихме за цветна снимка.Това може би ще е след 7-8 дни.Впечатленията ми от него са доста добри,беше много любезен.Ще пиша как е минало.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2007, 00:32:55 am »
Е, аз минах вече!!! Направих снимка при Д-р Бейлерян и да ви кажа съм доволна! Много внимателна, почти не ме боля, но знам че това си е индивидуално. Н о това, което зависише от нея беше изпълнено перфектно! А и целия екип бяха много добре организирани, експедитивни и мога да ги похваля за добрата организация!
*
« Отговор #9 -: Декември 04, 2007, 10:02:28 am »
Мина и моята цветна снимка.Мога само да похваля д-р Ковачев,беше много внимателен.Болка почти нямаше,но резултатът е отчайващ.Ориентираме се към инвитро,но това вече е друга тема.
*

neia

• *
  • 45
  • искам бебче
« Отговор #10 -: Декември 05, 2007, 16:59:14 pm »
аз моята е правих в майчен дом при доктор данела станева нищо не усетих много е внимателна,късмет ти желая :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #11 -: Януари 06, 2008, 13:37:38 pm »
Момичета кажете ми нещо повече за тези снимки за какво се правят :oops:
*
« Отговор #12 -: Януари 06, 2008, 14:00:49 pm »
МОМИЧЕТА КОИТО СТЕ СИ ПРАВИЛИ ЦС ВЪВ ВАРНА - МОЛЯ ВИ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ Д-Р КОЙТО ПРАВИ ЦС С УПОЙКА. ХОДИХ НА ПРЕГЛЕД ПРИ Д-Р АЛЕКСАНДРОВ ,НО ТОЙ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРАВИ ЦВ.СНИМКИ. БЛАГОДАРЯ!
*
« Отговор #13 -: Януари 06, 2008, 16:00:19 pm »
Момичета кажете ми нещо повече за тези снимки за какво се правят :oops:
За проверка проходимоста на маточните тръби.
*
« Отговор #14 -: Януари 06, 2008, 21:20:21 pm »
Благодаря за отговора , а и още един въпрос тази снимка кога се прави преди да се започне с опитите за забременяване или след като сме опитвали и нестава. :oops: :D
*
« Отговор #15 -: Януари 06, 2008, 21:22:09 pm »
След като опитваме и не става :)
« Отговор #16 -: Февруари 07, 2008, 06:28:00 am »
Преди няколко месеца правих при Халачева в Майчин дом, не ти я препоръчвам,чувствах се като животно. Иначе болката е индивидуална за всеки и не зависи толкова от доктора.

Тази овца ако има някой да я очисти ще направи добро на много момичета!!!!!Страдам от нейната немарливост и безотговорност вече 18 години!!!!Само едно ще споделя.През 1989г искаше да ми маха бебе в 5 месец БЕЗ УПОЙКА :balk_153: