Здравей, като чета какво пишеш все едно чета за себе си, не знам дали при теб проблемът е същият като моят, но ще ти споделя аз от какво получавам такива болки. Ще започна с това, че също като теб съм била оперирана от апандисит, само че преди 17 години. Който естествено се намира вдясно, вследствие операцията по време на пубертета, започнах да изпитвам тези болки, които описваш, които се засилват особено късна есен и зима. Причината при мен са прераствания, които са се получили в резултат на операцията - тръбата - дясната тръба. Боли ме като ходя даже но, на моменти, една тъпа болка. Ако и при теб нещата са такива, трябва да ти кажа, че с възрастта ще става по лошо, няма начин просто да се премахнат тези сраствания, ако ги има при теб. Ходенето на нагревки е частично решение, лапароскопията също. Просто си остава за винаги. Ходила съм на цветна снимка, която също ги установи. Но в крайна сметка не е болка за умиране, просто са така нещата и много жени, оперирани от апандисит имат същият проблем, да не кажа почти всички. Нагревките по принцип намаляват болката, но до следващият студен сезон.