Здравейте!
Започнах стимулация за ин-винтро оплождане в болница Св.София при д-р Йорданов. това което ми случи благодарение на него не знам как да го опиша като немарливост или незнание....Със сигурност това лице не е видяло, че има непукнал се фуликул и назначи стимулацията. За разлика от клиниката на Щерев, където те гледат всеки ден на скенер и следят 3-те важни хормона, за да опредалят как да продължат със стимулацията, то в болница Св.София назначават една и съща схема на всички жени. Никой за тези 5-дни не следи как реагира организма, а ти назначавт преглед след 5-дни, за да видят какво да правят. Лошото при мен е че на 5-ят ден Йорданов установява, че има водещ фоликул /ФОЛИКУ, КОЙТО НЕ Е ВИДЯЛ ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ ПРЕГЛЕД/. Още по-лошето е чи преди това ми поставиха поредната стимулираша инжекция...в резултат в момента имам киста на яйчника оформена от този 35 мм фоликул заедно с още 2 с размер от 20 мм и 16 мм. При поредният преглед вместо да предложат адекватно решение за лекарската си грешка се опитаха да ми обяснят как това било на хормонална основа - малка но съществена подробност е че преди това съм направила изследване на въпросните хормони и всички те са били в нормата... Сага просто не знам какво да правя да стоя и да чакам да продължат да растат фоликулите и да се пукнат от самосебе си, както ме посъветваха в болница Св София или да да рискувам да попадна на поредният некомпетентен гинеколог?! Дайте съвет!