Благодаря за отговорите момичета.
Вера де да можеше да си взема болничен лесно, но тук в Канада болничен се издава при истински проблем иначе просто ей така никой няма да ми издаде а ми се иска да съм си вкъщи. Иначе работата ми е лека, не се натоварвам, просто ще гледам да се пазя, редовно миене на ръце, няма да се доближавам до хора много и така. Аз съм нова в тази работа и ако изляза още веднъж в дълъг болничен, ще си загубя работата, а на мен ми трябват определен брой изработени часове за да получа майчинство накрая, което е от помощ за отглеждането на бебчо. И на училище ходя което няма как да спра, защото през април завършвам и малко ми остана. Ще говоря с Док. да видя той какво ще каже, но иначе тук в Канада противогрипните ваксини са много разпространени да се бият на бременни, но аз се страхувам и затова ще се пазя до колкото мога, дано се опазя здрава, защото това е най важното, а ако Док. каже че е добре да спра да работя ше го направя дори и да загубя майчинството, защото здравето на бебчо и мен е най-важно.
Благодаря ви отново момичета.