И аз сънувам много и общо взето не е нещо конкретно, но след като се събуда знам дали е за добро или лошо.
Преди 5-6 години сънувах как една баба ми казва, че ние двамата със съпруга ми си нямаме деца, но ще имаме, макар и трудно. Това е съня който ме крепи през всичките години, въпреки всички усложнения през които минаваме.
От септември месец ми се случва да сънувам вече 3 пъти сън, в който ми се казва, че съм бременна. Не е точно казване, по скоро е някакво усещане. А дано да е за добро.
А относно усещанията и знаците и аз май вярвам в тях. Когато бях бременна с близнаците, лежах три месеца в болница. Дадох обет, че всяка неделя ще ходя на църква, за да паля по две свещички - едната на иконата на Света Богородица, другата на иконата на Исус Христос. Иконата на Св. Богородица е на нещо като половин етаж по-на високо и се качвам по едни стълби. Паля си аз свещта /втората/ и изведнъж сякаш някой я духна и тя угасна. Моментално ме побиха тръпки, аз вече знаех, че едното си е отишло, не ме питайте как съм си тръгнала от там. на следващия ден на ехографа се видя, че едното сърчице вече не бие, една седмица по-късно спря и другото. От тогава вече не ходя на църква.