0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Съвпадение или някакво предречие???
« -: Ноември 13, 2007, 14:33:55 pm »
Мили момичета,първо искам да ви се извиня,че пак ви занимавам с моите работи!
Има нещо,което много ме кара да се замислям!
Преди време /преди да забременея//след първото икси/,
както се прибирахме от разходка с майка ми,вечерта,
Пред вратата гледаме една кутия!
Поглеждаме вътре и с учудване виждаме две кученца,новородени!
С радост аз взимам кутията и тръгвам да ги внеса вътре на топло!
Да ама на вратата свекърва ми/вещицата/:
"Не,няма да ги внасяш вътре,да ходиш да ги хвърлиш!!!" 8O
Валеше!
Аз останах като гръмната,развиках се:
"Да ги хвърля на дъжда,ще умрат! 8O"
А тя ми се развика:
"Не ме интересува,да умрат!!!" 8O
Почудих се какво да правя,нахранихме ги/навън естествено/,взехме
с майка ми кутиятя,сложихме я в колата,и тръгнахме да търсиме някой
да ги приюти!След около два часа,никой не ги искаше,много ми беше мъчно.
Най-накрая,отнесохме ги пред един магазин за животни,и ги оставихме пред вратата! :(На другия ден рано-рано преди да отида на работа минавам от там.Видях че кутията беше сменена,значи все пак някой ги е нагледал! :?от среща имаше хлебарница,може би от там някой ги е видял.С ужас обаче се сещам че е неделя!/магазините не работят!/ :(Ами сега???? Нямаше къде да спра там е площад,само погледнах от далече и отидох на работа!
След около час викнах една моя приятелка/аз не мога да излизам от работа/,дадох и една кутия мляко,една паничка,и я пратих на мястото!
След малко тя се върна и ми каза че нито кутия,нито кученца е видяла,нямаше ги!
Дали човека с магазина е ходил да храни животинките,дали някой друг ги е взел.....така и не разбрах! :(
След около месец беше второто икси,забременнях!
Какво искам да кажа?Замислям над следното:
Съвпадение ли е или просто Господ е искал да ми покаже нещо с това!
1.-ДВЕ кученца-ДВЕ бебенца/още не знаех разбира се/
2.ЖЕНСКИ и двете-МОМИЧЕНЦА бебетата!
3.Едното кученце ТЪМНО КАФЯВО,другого БЕЛИЧКО!-По късно,едното ми момиченце по МУРГАВИЧКО,а другото бялоБЯЛО!
4.Кученцаца ИЗХВЪРЛЕНИ от вещицаца-По късно тя ИЗГОНИ и децата на улицата,без да се замисли никой какво щях да правя аз с две бебета на 4.5 месеца,
посред зима,януари месец,на улицата,!
Много съвпадения станаха.Тогава с кученцата тая зловеща жена си показа рогата,
ама от къде да се сетя че точно така ще постъпи и със внучетата си! :x
Много дълго стана,извинявам се пак!

« Последна редакция: Ноември 13, 2007, 14:37:22 pm от sami »

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Съвпадение или някакво предречие???
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2007, 14:53:35 pm »
Тогава с кученцата тая зловеща жена си показа рогата,
ама от къде да се сетя че точно така ще постъпи и със внучетата си!

Определено е трябвало нея да хванеш за рогата, да я закараш и вържеш пред магазина за животни в дъжда. Съмнявам се някой да прави пазар за едър рогат добитък в такова време. Лошото е, че на другите животни ще им се наложи да я търпят.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

sami

• 1148
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2007, 15:01:02 pm »
 :Dразсмя ме!То даже и "рогат добитък" не
може да се нарече.Убиждаме животните!!!

*
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2007, 15:45:42 pm »
Интересна история, аз много обръщам внимание на такива неща. Опитвам се да ги тълкувам, макар че не вярвам фанатично в поличби.
И все пак си мисля, че има някаква сила която е 'играла' в твоя случай.

Аз също имам една поличба и чакам да видя какво ли значи.

Когато рабрахме за проблема при мъжа ми, и факта че попадаме в групата на стерилните двойки...беше много тежък момент. Един такъв дето мълчиш и се опитваш да се съвземеш и да вярваш,че всичко ще се оправи. Точно в този момент бяхме навън около едно езеро. Съзерзавахме го и мълчахме. И така докато си седим, при нас дойде едно момченце, току-що проходило, започна да къса трева и да хвърля по мъжа ми. Стана ни смешно :) Майката веднага дотърча и започна да се извинява.

Та ние още си вярваме, че детенцето е дошло да ни каже, че ще има и за нас щастие.
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2007, 16:02:31 pm »
Сами, за пореден път се убеждавам, че си много чуствителен и емоционален човек! Бъди щастлива със своите съкровища, а "чудовищата" тях, друг ще ги наказва за греховете им.
 :bighug:
*

sami

• 1148
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2007, 16:12:28 pm »
Сами, за пореден път се убеждавам, че си много чуствителен и емоционален човек! Бъди щастлива със своите съкровища, а "чудовищата" тях, друг ще ги наказва за греховете им.
 :bighug:
И аз точно така мисля!!!

*

sami

• 1148
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2007, 16:13:41 pm »
Интересна история, аз много обръщам внимание на такива неща. Опитвам се да ги тълкувам, макар че не вярвам фанатично в поличби.
И все пак си мисля, че има някаква сила която е 'играла' в твоя случай.

Аз също имам една поличба и чакам да видя какво ли значи.

Когато рабрахме за проблема при мъжа ми, и факта че попадаме в групата на стерилните двойки...беше много тежък момент. Един такъв дето мълчиш и се опитваш да се съвземеш и да вярваш,че всичко ще се оправи. Точно в този момент бяхме навън около едно езеро. Съзерзавахме го и мълчахме. И така докато си седим, при нас дойде едно момченце, току-що проходило, започна да къса трева и да хвърля по мъжа ми. Стана ни смешно :) Майката веднага дотърча и започна да се извинява.

Та ние още си вярваме, че детенцето е дошло да ни каже, че ще има и за нас щастие.
Със сигурност това значи нещо! :wink:
Очаквайте своето Щастие! :wink:

« Отговор #7 -: Ноември 13, 2007, 16:36:05 pm »
Второто ми инсе беше на 23.12.2006 г. на Бъдни вечер се събираме у свекърите ми (аз бях супер разстроена, защото твърдо бях решила, че отново нищо не е станало), влизаме ние, а свекървата ухилена до ушите ми вика - ела, ела бързо да видиш, от 10 години Коледничето ми не е цъфтяло, а тази сутрин цялото е в цветове, ще забременееш този път ще видиш! Аз се спуках от рев, щото уж бях сигурна, че не е станало - Е, СЛУЧИ СЕ - кажете ми как да не вярвам на тези неща :lol:

Сами, сори, че се намесих така в темата ти, амааа просто сега се сетих за тази случка и не можех да не я споделя :youwoman:
*
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2007, 16:41:44 pm »
Ми аз малко в страни от темата, но незнам къде другаде да го кажа.
Преди време сънувах, че ми падат всички зъби.Никога не съм вярвала на сънищата, за мен те са плод на преживяно или изстрадано.Тогава не обърнах внимание.Преди няколко дни обаче отново сънувах същото.Че както нищо ми няма започват един по един да ми падат зъбите.Събудих се, сетих се и за предния сън.После ходихме при мама и аз и казах, тя каза, че е за лошо.Вчера, наречето го съвпадение, но даже не помня как ми попадна един онлайн съновник-наистина НЕ съм търсила.Реших да проверя.Там беше разтълкувано-смърт на много близък човек скоро.В първия момент се ухилих, защото никога не съм вярвала.Намерих още няколко онлайн съновника (вече целенасочено пуснах Гугъла в действие), навсякъде пишеше това-Смърт на много близък човек!
Направо..гледам да не мисля за това, надявам се да е нещо глупаво.Яд ме е на мен, че никога не съм вярвала на сънища, предсказания, предчувствия...но сега нещо ми е свито отвътре.Напрво ми иде да ударя компа в земята за дето ми попадна този глупав съновник!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2007, 16:43:27 pm »
Исками се и на мен да вярвам в такива неща...ама, не вярвам... То щъркели ли не кацаха на комина ни ( в област в която щъркели не идват), то лястовици ли не свиваха гнезда по цялата ни къща, а искаха и вътре да свиват... :lol:, и какви ли не други неща, сънища...
Това всичко го отдавам на голямото ни желание за детенце, и всичко ни се стува като Божи знак, да ама не, бебе при нас няма, а и не се и надявам много да стане изобщо.
Сами, интересно съвпадение при теб. Най важното е че си имаш две хубави дечица, да са ти живи и здрави. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #10 -: Ноември 13, 2007, 16:44:54 pm »
За сънищата има значение и през кой ден са сънувани!
« Отговор #11 -: Ноември 13, 2007, 16:45:53 pm »
за мен те са плод на преживяно или изстрадано.

Точно това са, Мимка.  Не го мисли, мисълта е много силна.  Прегръщам те.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #12 -: Ноември 13, 2007, 16:48:20 pm »
Мимка, не се шашкай, първият път като го сънува, нали нищо лошо не се случи?? И сега няма да се случи. Не винаги всички сънища могат да се тълкуват. Понякога, доста често сънуваме глупости или отражение на това за което най-често мислим. Да не те е болял зъб?

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #13 -: Ноември 13, 2007, 16:48:44 pm »
Вярвам на сънищата и предчувствията си.
В нощта, преди да разбера, че едното ми бебе е мъртво, сънувах че съм в една къща с две дечица. Едното хукна навън, аз след него, но не го настигнах - излезе през вратата. На следващия ден се оказа, че едното близначе няма сърдечна дейност.
А няколко дни след трансфера сънувах 4 момченца - еднакви, руси и синеоки, облечени в бяло като ангелчета. Съвпадение или не - върнаха ми 4 ембриона, за съжаление дори и тези, които се хванаха не оцеляха. Разбрах пола само на едното - момче.
По-миналата седмица като си записвах час за ФМ за 20 седмица нещо ми казваше отвътре, че ще се наложи да го отменям... ами ще се наложи.
  09.11.2007
*

Osiana

• 4888
« Отговор #14 -: Ноември 13, 2007, 16:51:33 pm »
Да, и аз като Жабче на предчувствията си вярвам, ама на такива "знаци", не... вече не.

*

sami

• 1148
« Отговор #15 -: Ноември 13, 2007, 17:11:32 pm »
Не се бой Мимка,не всички сънища
са свързани с нещо реално!

« Отговор #16 -: Ноември 13, 2007, 17:42:50 pm »
САми,страшно ме развълнува историята ти.Наистина Господ те е възнаградил за добротата ти,първо тЕ Е ИЗПИТАЛ СЯКАШ.Мимка,не се тревожи за съня си,дано не се сбъдва.Аз знам че не трябва да се разказва съня преди обед,или ако много искаш да го споделиш,пускаш чешмата да тече и разказваш,не се смейте моля ви,вярвам в суеверия.А за лошите хора рано или късно има наказание.
*
« Отговор #17 -: Ноември 13, 2007, 17:46:16 pm »
Старите хора казват, че Господ го е страх от лошите и затова не ги наказва! :?
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2007, 08:37:24 am »
аз съм човек, който не вярва на сънища, хороскопи и разни други случки. Но ето какво се случи.
В навечерието на Великден, 2005, на терасата ни кацна гълъб, с къдрава опашка, с интересни перца по главичката, очевидно породист, бял, много красив.И аз го нахраних, сложих му водичка. Майка ми веднага го кръсти Величко  :lol: , дошъл си с името.Не беше сред най-добрите летци, явно в клетка беше живял досега. Не беше и плашлив.След 4 дни на гостуване,и огромни следи по терасата  :lol: успях да го хвана и го занесох във фирмата на баща ми. Отстрани има построена къщурка за диви птици - хоби. Пуснахме го там, намерихме му приятелка от негов познат и заживяха щастливо. :lol:
Какво ли означава това - Великден-бял гълъб-Величко-нашата тераса избра...

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2007, 08:57:44 am »
Аз също вярвам на сънищата и винаги се опитвам да ги тълкувам(макар че често те просто отразяват какво те тормози през деня :lol:).Почти винаги обаче и ми "казват" по нещо - приятелите ми знаят за доста случаи,когато съм сънувала неща които са ставали.Пример е сънувам човек,който не съм виждала от 100 години,а и не съм се сещала за него/нея през деня,и на другия ден или го виждам,или получавам някакви новини от него/нея. Простичък пример,но факт.
Иначе за знаците...също съм убедена,че има нещо - стига да забележиш съответния "знак" ,защото в забързаното ни ежедневие често не обръщаме внимание на по-дребните неща ставащи около нас... :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!