Лали, поздравления , толкова е вярно !
Майчиния страх няма край, всички моменти са ми толкова познати, толкова пъти съм ги изживявала със сина ми, който като малък правеше пристъпи със задушаване. Първия се случи , когато беше на 1 год. и 4 месеца посред нощ, не можех да разбера какво става, той просто не можеше да диша. Добре, че амбуланцията дойде бързо, в болницата го интубираха и 3-4 дни беше в интензивно отделение, само по движението на устичката му отгатвах думичката 'мама'...
След това се заредиха години, в които скачах при най-малкият съмнителен шум от стаята му и при нов пристъп или чаках лекарския екип или директно тичах с него в болницата. Така порасна моето момче ... Постепенно пристъпите се разредиха и преминаха.
Сега на ред са нови страхове - къде е, с кого излиза, а като се забави просто мозъка ми продуцира 1000 фантазии в секунда...
Бях чела някъде, че най-страховитите неща са винаги и само във майчините фантазии.
Затова и толкова години не се решавахме на 2-ро дете, а когато се решихме, то се забави с години. Тази година се случи, но последва миссед и пак се връщам в кръга на страха ...
Всичко е нормално, а всички ние сме силни за да продължим напред преборвайки страха на всеки един негов етап !!!!
Нека всички заедно преминем през отделните етапи, подкрепяйки се една друга, защото само така ще успеем
Горе главата момичета !