0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
стболожи клетки
« Отговор #20 -: Ноември 09, 2005, 16:30:58 pm »
Да не кахете пак 4е правя реклама
оба4е
cryo save са варнали ве4е стжоложи клетки на 5 деца
самите те ги диференцират и подготвят за трансплантация
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
събиране на стволови клетки от пъпна връв
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2005, 16:44:59 pm »
а може ли некой набързо да ме светне за какво после биха послужили замразените стволови клетки от пъпната връв на детето?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #22 -: Ноември 09, 2005, 16:54:57 pm »
ако позволите ваше модераторско вели4ие
стволовите клетки могат да се диференцират в:
-костен мозък - при необходимост
-ммиокард - при инфаркти
-бета клетки от панкреас при диабет
това е сигурното до момента
за пове4е инфо - в сайта на Свети Лазар
*
« Отговор #24 -: Ноември 09, 2005, 17:07:21 pm »
Цитат на: z1z
-ммиокард - при инфаркти

А така  :lol:
Като толкова знаеш, знаеш ли, че при онкологично болни стволовите клетки НЕ ЛЕКУВАТ? А предпазват пациента от високата доза химия?
*
« Отговор #25 -: Ноември 09, 2005, 17:16:01 pm »
Извинете,
грешка на езика
наистина не лекуват, но спасяват от усложнения
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #26 -: Ноември 09, 2005, 17:18:42 pm »
Пове4е нищо няма да казвам вервайте ми /както казва един 4овек/

О, вЕрваме ти.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #27 -: Ноември 09, 2005, 17:18:48 pm »
Извинете,
грешка на езика
наистина не лекуват, но спасяват от усложнения

А знаеш ли, че и в момента се практикуват автотрансплантации на стволови клетки при такива пациенти? Взети са им от гръбначния стълб, а не от пъпна връв? Т.е. това се прави и СЕГА, не е необходимо замразяване на стволови клетки от пъпна връв на бебета, за да си имат евентуално за по-късно?

И не само на мен ми се струва, че ти си рекламно лице... Жалко.
*
« Отговор #28 -: Ноември 09, 2005, 17:25:17 pm »
Рекламно лице на себе си
пропускаш момента с автотрансплантацията в нашия слу4ай
при автотрансплантация няма реакция на отхварляне
« Отговор #29 -: Ноември 09, 2005, 17:36:09 pm »
Рекламно лице на себе си
пропускаш момента с автотрансплантацията в нашия слу4ай
при автотрансплантация няма реакция на отхварляне

Нищо не пропускам ;) Наясно съм с проблема.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: administratorite ne sa s tolkova golemi prava
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2005, 18:22:32 pm »
Struva mi se po skoro 4e ti iskax da zaklui4ix temata
pristrastieto ti kam Dr Stamenov e mnogo jasno
Oba4e - ne propuskaj 4e ima eti4ni normi za internet obstuvane
administratorite kato teb ne biva da sa obvarzani po nikakav na4in s reklamodateli ili beneficienti ot saitovete
Kolkoto do tova kakvo iskam az - to e mnogo prosto. Iskam savet
I ne znaja kakvo razbirax ti ot kriobiologija, no tova za men e po4ti vtora spezialnost
Taka 4e za tankostite na zamrazjavaneto daj da ne govorim

Хе-хе-хе, сгрешил си в пристрастията на Мели. :wink:
Тя е пристрастена към друг доктор. :lol:
И пиши  на кирилица.
И като искаш да си рекламираш нещо - рекламирай го честно и почтено, директо, а не по този начин.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2005, 18:56:11 pm »
-ммиокард - при инфаркти

Душата, виж ся:

Аз въобще никога не съм забременявала, та да се тормозя кво евентуално ще стане с бъдещото ми дете.

Ако си "скрит рекламодател" - я окни как тия стволови клетки ще ми помогнат да забременея.... Знам отговора ... никак.

Ако си някоя забременяла и чудеща се за кво да използва нет пространството и с какви демони да тъпче собствената си глава и да натоварва психиката си - няма проблем, но аз не съм психоаналитик, нито кошче за душевни отпадъци.

Ако избиваш някакви комплекси на тема кой е по- по- най - мястото ти не е в този форум.

Ама нещо много ми се навира това все : Клиника "Св. Лазар". Че да си платят за реклама в сайта бе, няма лошо да се рекламират с такава процедура.

В заключение : поне десет момичета от тук - пациентки на др Стаменов, ще ти кажат, че е доктор с главно Д. По моите наблюдения, без да съм му пациентка и да го рекламирам /от споделеното тук, сравнено с други клники/ е професионалист, за който Хипократовата клетва не е ала-бала.

А като си избрала да си цакаш  - защо изобщо питаш? Избора си е твой, не е мой,  и неразбирам за какво търсиш мнения тук?
*
« Отговор #32 -: Ноември 09, 2005, 19:21:12 pm »
Еййр изядохте ме.
То не бях скрит рекламодател, то не бях провокатор, то какво ли не бях.
Обаче целта ми е постигната - стана дискусия за стволовите клетки от пъпна връв, разбрах какво е мнението на повечето от Вас и това ми е достатъчно
Не очаквах че опитни в интернет делата момичета са толкова кибритлии, или иначе казано лесно манипулиреуми.
Колкото до стволовите клетки от пъпна връв - в това има огромно бъдеще. не случайно цивилизованите държави правят публични банки за стволови клетки.
Стволови клетки могат да се добият и при липосукция /парадокс но е факт/, при костно-мозъчна биопсия и т.н.
Обаче, този дар от природата, намиращ се в кръвта от пъпната връв, който иначе се изхвърля и грехота да не бъде използван.
За егоистите и индивидуалистите се предлагат банка за автотрасплантация - каквито има в Шейново и Свети Лазар. Не познавам д-р Стаменов и не знам на каква законова база той съхранява клетки, ако въобще го прави.
За онези, които са алтруисти - има публични банки, където даряваш стволовите клетки на детето си за благото на другите!
Благодаря за всички епитети и коментари, които получих днес от вас, мои комеги по съдба.
Аз взех своето решение- ще дам стволови клетки в шейново!
*

lady_11

• 3217
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2005, 19:31:47 pm »
Ми като си взел/а решение - аре пръждосвай се от тоя форум. Лично на мен ми писна от теб. Невъзпитани същества не трая...

Цитат : "мои колеги по съдба". Разграничавам се от теб и не съм ти колежка, не сме от една и съща раса или порода, ако щеш.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #34 -: Ноември 09, 2005, 20:25:09 pm »
Обаче целта ми е постигната - стана дискусия за стволовите клетки от пъпна връв, разбрах какво е мнението на повечето от Вас и това ми е достатъчно

Напротив, нито дискусия се получи, а в този форум има прекрасни и смислени дискусии, нито разбра какво ни е мнението за тази процедура, а за целта ти ... ми целта ти беше да рекламираш Шейново. Е, направи го, според мен глупаво и нескопосано, но какво ли разбирам аз от реклама.

Живи и здрави!   :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lady_11

• 3217
« Отговор #35 -: Ноември 09, 2005, 20:31:37 pm »
Моля модераторите да заключат темата. Който иска, ще си пусне търсачката на "стволови клетки" -  ако му дотрябва и ще избира между рекламираните в темата постинг  "Шейново" и "Св. Лазар".