Съгласна съм с Еvro. Всички ние тук знаем колко е ценно времето на нашите лекари. Самите те доброволно са станали консултанти. И аз като повечето момичета съм си задавала въпросите в темите на консултантите и съм си изчаквала отговорите. Позволила съм си да пиша лични съобщения на двама доктори при важни и спешни за мен ситуации. Техните отговори говорят за това, че не съм злоупотребила с личното им пространство. Мисля, че точно на това успяло момиче помогнахме всички ние, като гласувахме кой от където може и колкото пъти може, за да се класира на по-предно място и да спечели колкото се може по-голяма сума за процедурата (за щастие успешна!). Казвам това, защото на мен лично едно ходене до София ми коства минимум 1 ден неплатен отпуск и 50 лв за пътни, 6 часа пътуване посред нощ в едната посока и още 6 часа на връщане. Така, че ако въпросът ми е важен, но не е необходим преглед и е достатъчно личен - аз ще си позволя пак да питам на e-mail или на лично съобщение. Ако лекарите имат време и желание и решат да ми отговорят - добре, ако ли не - здраве! До сега, обаче винаги са ми отговаряли, за което съм им благодарна!