Здравейте момичета!
Крем2003 за Др.Стаменов съм чувала само суперлативи.И то от приятелка обиколила цяла България, загубила безкрайно много време, нерви...за парите хайде няма да говорим!Сега благодарение на Др.Стаменов и екипа му е бременна :balk_46:Всеки ден се моля всичко да е наред и да и се роди здраво и прекрасно бебче, защото измина дълъг и труден път!Но това вече е забравено, сега е по-щастлива от всякога!Нейният съвет към мен беше:За да не губиш време и за да не правите излишни или погрешни стъпки-отидете направо при Др.Стаменов!!!
Разбира се послушах я и веднага се свързах с клиника "Надежда".Малко се отчаях като ми казаха че за него записват за 2009-та, и се записах при Др.Персенска.Работят заедно, един екип са!Имам час за юли и очаквам срещата с нетърпение!!!Изпълнена съм с вяра и надежда
че ще ни помогнат!!!
Това е което аз знам за Др.Стаменов и екипа му!Споделям го, защото за 2 години разбрах, че те са хората които наистина живеят с нашите проблеми и се борят истински за решаването им!!!
Самият Др.Стаменов вчера е станал татко на прекрасна дъщеричка!Поздравявам го и тук
Пожелавам на себе си и на всички вас-СБЪДВАНЕ НА ГОЛЯМАТА МЕЧТА!!!