Според мен ще те пренасочат право към някого и това ще е според графика на съответния доктор.
Аз също се притеснявах когато ми казаха за Цветков,защото беше от по-новите,а и не знаех нищо за него,съответно в момента не съжалявам и следващия път си искам пак него.
Относно характера на Персенска,на мен не ми пречи,свикнала съм на този тип комуникация,тя просто не е от хората който ще разтягат лукуми,точна,кратка и ясна.
Относно отговора на въпросите ти,който и да е ще ти отговори, стига да ги зададеш.Съветвам те да си ги запишеш на един лист и при прегледа да си ги следваш,защото много често от превъзбуда се забравя да се пита нещо и после ....ама той не ми каза.Също така се въоражи с търпение на прегледите.Ще имаш запазен час,но много често,да не кажа винаги има изоставане в него.Това е защото докторите правят всичко-операции,прегледи,пункции...един спешен случай да има и графика изостава.Не е много коректно спрямо нас,но това е положението.
За претупването и обръщането на внимание има и друга страна-старшия може да види нещо,което младия не вижда.
Не го мислила толкова кой доктор щом си избрала тази клиника.Вярвам,че. д-р Стаменов се е обградил с професионалисти,винаги ще има доволни и недоволни.