0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
д-р Желязкова.
« -: Ноември 07, 2005, 08:32:09 am »
Здравейте.
Знаете ли нещо за д-р Желязкова,работи до баня Мадара.Трябва ми за профилактичен преглед,не по репродуктивен въпрос.
Благодаря.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Re: д-р Желязкова.
« Отговор #1 -: Май 07, 2007, 13:45:49 pm »
zdravei..az sam neina pacientka ot godina i 4estno kazano po otgovorna i vseotdaina doktorka ot neq ne sam sre6tala.sled 5 godini xodene po makite nai setne namerix pristan i sam 6tastliva ot tozi fakt.otidox pri neq s mnogo problemi i blagodarenie na neq-ve4e sam dobre-i dosta po spokoina i uverena .telefonat na koito moje6 da si zapi6e6 4as e;9524992-uspex.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*
« Отговор #2 -: Май 07, 2007, 14:02:58 pm »
Сани, въпросът на  silvanchence е от преди година и 7  месеца :lol:

И моля те, пиши на кирилица!
*
« Отговор #3 -: Май 07, 2007, 14:36:20 pm »
извинявам се за неудобството-нямам кирилица на клавиатурата и ми е доста трудно да пиша-от скоро имам компютър-но се влюбих в зачатие...и немога да се спра.оште нямам навика да гледам датите-за което се извинявам пак. :oops:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #4 -: Май 08, 2007, 08:44:30 am »
Благодаря ти,че си ми отговорила!
Какво ти е помогнала,обясни ми,моля те,и аз все питам за свестен гинеколог,не нещо не попадам.
Какви са цените там на преглед,а изследвания прави ли всякакви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Май 08, 2007, 09:06:54 am »
И аз още си търся лекар, а баня Мадара ми е много удобно. Сани дай малко повече инфо. По какво е специалист. Приема ли стари изследвания или всичко трябва да се повтори при нея. Чака ли се много за часове...
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #6 -: Май 08, 2007, 18:47:56 pm »
привет-когато видях че пише за нея се зарадвах защото знам че ако има надежда-ще помагне на всяка една от вас..тогава сгафих и непогледнах че питането е от година и половина...но сега сам доволна че мога да помогна.Снаха ми попадна случайно при нея в Пирогов-беше бременна в 3 месец и получи вьзпаление на ставите и така -като ме гледаше как плача от поредния ген.преглед все ме молеше да отида..и един ден се намерих пред кабинета и.преди това аз вече бях посетила много от наште светила и според тях бях в цветущо здраве....-с инфекция рор2-ежемесечни кьрвящи полипи и хламидиа...последваха изследвания-кюртаж и 2 месеца хапчета.Бяха и нужни 4 месеца за да поправи уж перфекното ми сьстояние и аз ще сьм и благодарна докато сам жива...1 преглед е кьм 100 лв-ехограф-преглед с микроскоп и влагалищна посявка-хормони и всички др.изследвания за стерилитет са както навсякаде...Много е важно да вярваш на генеколога си и да знаеш че борбата се води от двама ви-а тя се бори за всички като нас двойно.а иначе е с дьлго звание на визитката -но немога сега да се сетя точно-и хирург е.знам че много неща сьм пропуснала но вече почти блокирах ....желая ви успех независимо кьде ще отидете и при кого-стига само да помогне...
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2009, 22:37:52 pm »
здравейте дами,искам да споделя и моето мнение за доктор желязкова. откриха ми сериозен проблем и аз започнах да търся добър лекар и така попаднах на нея.първо искам да уточня, че не мога да коментирам нейния професионализъм като специалист, но до там. отношението и към мен беше като към 20 лева. държеше се доста грубо и самонадеяно,едва ли не тя е господ и това ме подразни, но това не беше всичко. за преглед ми взе 120лв но явно и се видяха малко и започна да ме размотава за да може да ми вземе още пари. веднага след като излязох от кабинета й отидох в токуда при професор Карагьозов който с едно посещение си свърши работата. благодарение на него лечението не ми се протака с още прегледи и пари.
*
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2009, 09:36:05 am »
Мисля че от едно посещение няма как да даваш толкова крайна оценка...от това което си написала излиза че си дала 120 лв. само за преглед..но не си уточнила че това е цялостен преглед със всичките му изследвания който смятам че трябва да ти направи всеки доктор за да е наясно със състоянието ти, защото го посещаваш за първи път .За 8 години ходене по мъките и посещения при така наречените наши величия повярвай ми знам какво е 'грабеж' в истинският смисъл на думата.Смятам че вече не търсим евтиното а качественото,но всеки има право на избор и мнение все пак..желая ти успех ..
*
« Отговор #9 -: Ноември 15, 2009, 12:11:40 pm »
Имам сериозни впечатления от д-р Желязкова, тъй като тя е човекът, при когото ходех  половин-една година преди да се разбере тубарният ми фактор, след който последваха 2 операции на тръбите и 4 опита при други лекари, след които сега съм бременна.
Д-р Желязкова не е специалист по репродуктивно здраве, макар и да прави стандартните изследвания при стерилитет по схема - първо-това, после-онова..., които излизат златни, тъй като са на парче, а в клиниките по репродуктично здраве пътят е стандартен, утвърден и неекспериментален. Редно е, след като се знае, че проблемът е със забременяването, по този въпрос да работят специалисти, но на онзи етап нямах никаква представа какво се прави и случва, което е било нейният шанс. Като специалист по други въпроси - не мога да се изкажа. По въпросите с проблемите със забременяването и парите-казах. Може би трябва да добавя и трети фактор - психологическо въздействие и контакт: 2-ка.
*
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2009, 15:00:46 pm »
Като бивш персонал от Пирогов мога да кажа единствено че е добър диагностик.Но не е специалист по репродуктивно здраве както Ванда е писала.

« Отговор #11 -: Ноември 15, 2009, 15:17:55 pm »
Като чета за какви цифри говорите момичета направо нямам думи 8O
Тази докторка май се е взела много насериозно. :lol:
« Отговор #12 -: Ноември 26, 2009, 20:50:56 pm »
Като видях темата веднага се замислих дали това е д-р Желязкова от Пирогов. Когато аз лежах там (не бях от нея оперирана), от нейните пациентки знам, че се отнасяла зле....и била страшно меркантилна.....
Явно и в частния си кабинет си позволява все пак лошо отношение....

« Отговор #13 -: Април 03, 2010, 09:48:50 am »
Здравейте! Радвям се, че намерих поредния форум, в който мога да коментирам некомпетентността и измамите, ккоито прави доктор Желязкова!!!! Бах нейна пациентка повече от 2 години. Майка ми също посещаваще д-р Желязкова. И двете сме много отговорни към здравето и профилактиката си и правим постоянно и непрекъснато всички необходими прегледи за жени, които водят полов живот. 2 или 3 пъти годишно се подлагаме на всички иследвания като микробиология, цитонамазка, микоплазма и ореаплазма, разширена микрбиология, еехограф. В действителност дори не помня кои бяха и другите изследвания, които и препоръчваше едногодишно, защото осъзна, че въпреки високите ий цени и лошото и отношение,  предпочитам да правя всички иследвания, за мое спокойствие. Точно заради това и ме товареше още повече. Веднъж отидох при нея за поредните изследвания след 6 месеца и тя ми откри хламидия. Естествено т.к. имам постоянен партньор и съм моногамна, настана революция вкъщи, защото единствено отт него можеше да е заразавянето. Предписами най-силните и стари български антибиотици, които впоследствие разбрах, че са вече почти неизползваеми при съвременното разнообразие от лекарства. Аз естествено, т.к. имам доверие а гинеколожката си ги взих от нея, въпреки че са малко по-скъпи от аптеките, но съм толерантна и искам хората, които работят да печелят. Започнах лечение и развих много силни гъбички, въпреки вагиналните таблетки, които ми препоръча. На третия ден от лечението излязоха резултатите на приятеля ми и бяха отрицателни!!!!!!!!!1!
   Не можех да повярвам, какво сеслучи. Разгледах си изследванията - от коя лаборатория са правени и чак тогава забелязах, че резултатите ми са написани на бележка за медицинска бележка, без име на лаборатория и само с печата на д-р Желязкова. На следващия ден отидох на друг гинеколог, веднага спрях антибиотика, с който ме тровеха явно без основание, направих си иследвания в цибалаб и ,познайте бяха отрицателни.Продължих да лекувам само последиците от лечението на д-р Желязкова - гъбичната инфекция.
Знаех, че тя е меркантилна и че цените са й високи, знаех, че приходите от частния й кабинет се инвестират в частен кабинет на сина й в чежбина. Но това вече е крайно, това е нечовешко , даже чудовищно. Човек без съвест. В момента на разкриване на историята бех особено афектирана, исках да срина кабинета й, да предпазя всяко едно момиче, което се подлата поради доверието в лекаря си без съмнение на опитите, които си прави тя. Мислех да стигам до много далеч, но впоследствие се отказах, защото за съжаление  ще е безсмислено. В България дори и при такива действия  измамници работят, практикуват и си играят с човешкото здраве. Но поне предприех действия да напиша във възможно най-много форуми за този докторка-измамник, за да може поне някои момичета да направят правилния избор.

« Отговор #14 -: Септември 18, 2013, 10:45:57 am »
Виждам, че темата е много стара, но искам да оставя тук коментар, за да могат да го видят бъдещите и пациентки и да размислят навреме. Ходех в частния и кабинет и още от самото начало започна да лекува едно течение, което впоследствие се оказа от раничка според нея голяма колкото 50 ст. Изгори ми раничката, лекува ми един HPV, през това време знаеше, че искаме бебе и така поднасяше нещата, че раничката пречела. Минаха почти 5 месеца на въздържание. Каза, че перфектно е заздравяла раничката и да отида пак след 6 месеца. Още с първото ми ходене поиска спермограма на мъжа ми. Когато я видя каза, че е добра. Това беше през ноември. През юли когато отидох каза, че не помни да я е виждала и пак да я отнеса. Като я отнесох каза, че не е от най- добрите, но да не му казвам. И дори и любовник да си хвана и с него да опитвам за бебе  8O Както и да е, през цялото време послушно си плащах и се надявах, че тя прави нещо. Виждах, че Започна да стреля в тъмното- сега дилатация, после инсеминация, може и цветна снимка. Но аз вече се съмнявах в нея и не и се вързах на плановете. Сама си поисках изследване за хламидия, защото тя не се сещаше. Поисках си цитонамазка и когато отидох д я взема за две минутния ни разговор, аз попитах дължа ли нещо, а тя ми каза" дай 10 лв. За късмет". Ето това преля чашата! За късмет да ми иска пари! До последно не признаваше, че не е специалист по стерилитет, но много обича парите и неиска да ги изпусне! В заключение да кажа, че сега когато отидох за МБ при друг лекар се оказа, имам раничка, малка, но я има. Не ходете при тази жена, дори и в частния си кабинет се държи все едно я безпокоиш вкъщи и все мрънка и хока.
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 10:58:18 am от Catcat »
« Отговор #15 -: Януари 28, 2014, 12:45:34 pm »
Здравейте, момичета! И аз искам да изкажа потреса си от тази "докторка". Моят случай е следният:
Преди 2 години отидох по спешност в Пирогов с адски болки в яйчниците. Попаднах на д-р Желязкова.Седнах на магарето,обясних й, че правим опити за бебе, обясних й къде ме боли,кога е започнало да ме боли и т.н.( между другото омъжена съм и съпругът ми е единственият ми партньор!), при което тя просто ме погледна и каза: "Ти кой знае колко партньора имаш,освен това тука виждам поликистозни яйчници,така че не се надявай да имаш деца,но ако решиш все пак можеш да дойдеш в частния ми кабинет и там може би ще оправим нещата!!!"  8O Повярвайте ми,след това,което чух,избухнах в плач,облякох се и изхвърчах от кабинета! Моля всички момичета,жени,бъдещи и настоящи майки никога и по никакъв повод да не ходят при нея!