0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Загуба на партньора
« -: Ноември 09, 2007, 09:55:38 am »
Четох някъде, 4е невъзможността да имаш дете психолозите приравянват с това да загубиш близък 4овек, защото и в двата слу4ая ти страдаш  за някого, дали за 4овек който си познавал или този който никога не си познал. Някак си размишлявам, 4е проблемът безплодие е много по-тежък, защото с годините 4овек е сподобен да забрави, малко или много да се отърси от загубата на близкият, но проблемът безплодие се задълбо4ава.
От позицията на изпитала и двете страдания, мога да ти кажа, че загубата на близък човек е несравнимо по-тежка от проблема стерилитет. Надеждата за дете остава винаги някъде дълбоко в теб, докато след загубата на близък си принуден да осъзнаеш, че е безвъзвратно и никога повече няма да го видиш и прегърнеш  :balk_145:
Мили момичета, радвайте се на това, което имате в момента - семейство, съпруг и близки. Най-страшното и непреодолимо нещо е загубата на жив човек ...
Може би не трябваше да пиша тук, но не издържах  :balk_145: Вече стана почти месец откакто загубих съпруга си, а болката не намалява, а се увеличава  :balk_145: Такава безнадеждност не пожелавам на никого  :balk_145:
 :bighug: ви всичките и ви желая щастие и късмет в борбата със стерилитета мили момичета
Моята борба приключи за съжаление, а надеждата ми угасна завинаги  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Загуба на партньора
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2007, 10:22:05 am »
Вече стана почти месец откакто загубих съпруга си, а болката не намалява, а се увеличава  :balk_145: Такава безнадеждност не пожелавам на никого  :balk_145:
Много малко време е изминало миличка, много ... 
Кураж и се пази :bighug: :bighug: :bighug:
Загуба на партньора
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2007, 10:32:23 am »
Мишана, много съжалявам  :(

lb2f
*
Загуба на партньора
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2007, 10:45:06 am »
Мишана, мила Мишана, от цялото си сърце ти пожелавам твоята Надежда пак да изгрее.
Загуба на партньора
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2007, 10:49:29 am »
Мишенце.... :bighug: :bighug: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Загуба на партньора
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2007, 11:52:38 am »
Боже миличка... :balk_145: :balk_145:
Много ми е тежко.

Ти ще имаш детенце - само това мога да ти кажа.
В очакване ....
Загуба на партньора
« Отговор #6 -: Ноември 09, 2007, 13:34:14 pm »
Благодаря ви милички  :bighug:
Колкото до детенце - най-много ме боли, че не успях да запазя поне частика от моя мил в неговото дете  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
*
Загуба на партньора
« Отговор #7 -: Ноември 09, 2007, 14:28:06 pm »
Божичко, Мишанке, ти ме съкруши направо  :balk_145:
Как се случи това нещо  :(
Само мога да си представя как се чувстваш  :(
Болката ще си остане, мила, но дано скоро дойдат хубави неща за теб.
Прегръщам те силно, силно. Ако имаш нужда от нещо - тук сме.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Re: Загуба на партньора
« Отговор #8 -: Ноември 09, 2007, 14:44:27 pm »
Мише, извинявай, че разделих темата ти. Направих го, защото много момичета ще искат да ти покажат съпричастност и да те утешат. Ако това стане в предишната тема, няма да е добре, защото ще объркаме консултанта.
Кураж миличка  :lol:
В очакване ....
*
« Отговор #9 -: Ноември 09, 2007, 14:52:28 pm »
Аз от години имам такъв страх, всъшност това винаги е бил най-голямия ми страх - да не го загубя безвъзвратно. Тази нощ беше поредния ми сън, как съм го загубила и съм сама и т.н., не ме питайте как ревях на сън, а какво облекчение беше като се събудих и осъзнх, че всичко е кошмар.
Мише, много, много те прегръщам. Пожелавам ти много кураж, ще имаш нужда от него. Дано никога не изпитам твоята болка наяве, нека си остане един лош сън.
« Отговор #10 -: Ноември 09, 2007, 14:53:42 pm »
Благодаря Fussii, беше необходимо. Аз самата нямах смелост да пусна отделна тема  :(

Благодаря още веднъж на всички, че ви има  :bighug:

Грейси мила ами стана толкова неочаквано, че още не мога да го повярвам  :balk_145: - инфаркт на работното му място  :balk_145: Видях го три пъти след това, погребах го и пак се надявам, че ще стане чудо и ще си дойде у дома  :balk_145:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #11 -: Ноември 09, 2007, 14:57:28 pm »
Мише много съжалявам, мила.... Това е наистина ужасно....
Като си помисля че и аз можех вече да съм вдовица...

Тази болка е наистина нетърпима, но мога само да те прегърна
и да ти пратя съболезнования.

Нека почива в мир.

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #12 -: Ноември 09, 2007, 15:03:07 pm »
Аз от години имам такъв страх, всъшност това винаги е бил най-голямия ми страх - да не го загубя безвъзвратно. Тази нощ беше поредния ми сън, как съм го загубила и съм сама и т.н., не ме питайте как ревях на сън, а какво облекчение беше като се събудих и осъзнх, че всичко е кошмар.
Мише, много, много те прегръщам. Пожелавам ти много кураж, ще имаш нужда от него. Дано никога не изпитам твоята болка наяве, нека си остане един лош сън.
Ох мила, пожелавам ти да е само сън, а в живота да е точно обратното  :bighug:

Аз пък го сънувах жив, усмихнат и щастлив как си е у дома и как го прегръщам с облекчението, че е било само сън ...  :balk_145: :balk_145: :balk_145:

пп. благодаря за картинката (аз бях неговото мишле, а той беше моят добър котарак, който ме пази от всички останали лоши котки  :balk_145: :balk_145: :balk_145:)
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #13 -: Ноември 09, 2007, 15:06:09 pm »
Мишана, продължи живота си заради него и сбъдни общата ви мечта...това ще е частичката от него, частичка от неговата мечта.  Пожелавам ти скоро да преодолееш мъката и да отново да бъдеш щастлива, за да можеш с радост да си спомняш за него, а не с болка....."Защото Бог толкоз обикна света, че отдаде Своя Еднороден Син, та всякой, който вярва в Него, да не погине, а да има живот вечен" /От Йоана свето Евангелие/ 3:16-17/.......в нашите спомени....
Кураж и сила!
*
« Отговор #14 -: Ноември 09, 2007, 15:10:58 pm »
Пете, пак ти казвам - ако имаш нужда от нещо, не се колебай, ама изобщо не се колебай да се обърнеш към мен /нас/. Болката е твърде силна, за да я понесеш сама.
Само това наистина е безвъзвратно, но ще се справиш, ще видиш. Човешката природа е такава - справя се с всичко, дори и с най-голямата болка.
Освен това -както е отбелязала и Фуси, детенце можеш да имаш.
Ние подадохме документи за осиновяване и оттогава съм по-радостна и по-спокойна, отколкото бях преди. Вярвам, че и ти би могла да бъдеш.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #15 -: Ноември 09, 2007, 15:17:48 pm »
Благодаря Грейси  :bighug: В момента на всички предложения за помощ мога само да отговоря, че имам нужда само от едно - милият ми Писан да се върне  :balk_145:

Колкото до осиновяването - в момента по-скоро аз имам нужда някой да се грижи за мен, не знам дали бих могла да поема тази отговорност  :( Може би след време... А и винаги ще ме боли, че не можах да родя Неговото дете  :balk_145:

Майка му вече успя да ме обвини, че той си е отишъл, понеже не сме осиновили (тя много настояваше)  :balk_145: А факта, че заради нея започнахме опитите, когато аз бях на почти 36 години се забравя ...
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 15:21:09 pm от mishana_debelana »
*
« Отговор #16 -: Ноември 09, 2007, 15:18:43 pm »
mishana :( нямам думи да изкажа моите съболезнования. Много ми е мъчно за те, седя тук и плача, а дори не мога си представя как ти си иживяла това :( Мила силно те прегръщам.
Не знам просто какво да напиша .......
:( :( :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #17 -: Ноември 09, 2007, 15:31:33 pm »
Дай си време, не е нужно да бързаш. Нито да взимаш решения, за които не си готова.
Най-вярното е това, което диктува сърцето.
Колкото до другото - аз не бих обръщала внимание на приказки и обвинения. Достатъчно е това, което ти се е случило, та да се тормозиш и с други неща.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #18 -: Ноември 09, 2007, 15:31:42 pm »
 :(  mishana

:bighug:
*
« Отговор #19 -: Ноември 09, 2007, 15:34:58 pm »
Мишана, теерзания и размисли относно изказванията на майка му, са ти напълно излишни, лишени от смисъл, не ги мисли!
Каквито и съвети да дадем, ти сама знаеш как и за колко времем ще се справиш, а ние знаем само, че ще се справиш!!!
Ако имаш нужда от нещо, винаги ще намериш отклик тук! Дръж се за нас!

Това наистина е най-голямата болка. Това е безвъзвратното. Много често, когато страдаме какво нямаме, забравяме какво имаме. Момичета, нека никога не забравяме, колкото и да боли, че имаме Мъже до себе си и Мечти!

Мише, пак ще имаш Мечти!!!!! :bighug: