0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Загуба на партньора
« Отговор #40 -: Ноември 10, 2007, 06:50:05 am »
Мила Мишана,
моите най-искрени съболезнования  :(,
пожелавам ти много сила и кураж и вяра да продължиш напред живота си!
*
« Отговор #41 -: Ноември 10, 2007, 07:28:15 am »
Мила Мишана, моите съболезнования ...
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #42 -: Ноември 10, 2007, 08:53:33 am »
Мише,много съжалявам за загубата ти :(
<br />
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #43 -: Ноември 10, 2007, 09:16:02 am »
 :( :( :(
тежко е да загубиш близък човек, още по-тежко е това да е най-близкия ти
моите най-искрени съболезнования, дано времето помогне да преодолееш болката от загубата
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #44 -: Ноември 10, 2007, 10:17:13 am »
Съжалявам,Мише...  :( думите не стигат за да те утеша...бъди силна. :bighug:
*
« Отговор #45 -: Ноември 10, 2007, 10:18:22 am »
Много, много съжалявам мила  :(. Правда няма никъде. Намери сили и кураж да продължиШ напред. С тебе сме.
*
« Отговор #46 -: Ноември 10, 2007, 10:36:01 am »
Потресена съм или по точно като ударена с парен чук  :( 8O :( Моите съболезнования.
Господи това е и моят кошмар, който от години сънувам и така се срамувам след това (все си мисля, че сънувайки подобни сънища, предизвиквам съдбата, да не дава господ)
От доста дълго време, не бях се чувствала по този начин, може би от скорошната загуба на моят татко, вуйчо, вуйна, братовчед, братовчедка, буца в гърлото засяда и сълзи от очите потичат без да мога да ги контролирам.
Знам че в този момент единственото което можеш да направиш е да говориш/пишеш за твоят писанчо, знам имаш огромна нужда от това. .
Струват ти се сега цяла вечност отминаващите часове, трудно дните и седмиците ще преживяваш, но лека полека ще се научиш да живееш с мъката и болката, точно тогава ще се появи и твоята НАДЕЖДА. Вярвай в нея надеждата крепи човека, ще продължиш и борбата след време за постигането на общата ви мечта. Сега мила плачи, скърби, това е в природата на човек, за да продолява болката и да продължава напред.

С теб сме и силно те  :bighug:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #47 -: Ноември 10, 2007, 12:17:34 pm »
Моите съболезнования,прегръщам те и ако мога с нещо да помогна само напиши
<a
*
« Отговор #48 -: Ноември 10, 2007, 13:13:47 pm »
Мишана, моите съболезнования :bighug:

*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #49 -: Ноември 10, 2007, 16:16:50 pm »
Мила Мишанке,и аз искам да ти изкажа моите най-искрени съболезнования :balk_146:.Болката е огромна.Толкова съжалявам.Но така е устроен света.Преди 7 месеца загубих своя татко :balk_146:. Починал в ръцете на мама от инфаркт. :balk_146: :balk_145:Но загубата на съпруг е още по-болезнена.Трябва да си силна и дори за миг да не падаш духом В този момент ти трябват много приятели,които да са до теб и да имаш опора в тяхно лице.Когато почина татко една приятелка ме успокояваше,а аз и казах: "ти не знаеш как се чувствам ти не си загубила родител,за да знаеш."И в този момент се осетих,че това беше злоба от моя страна,а моя баща не ме учил да постъпвам така.Просто огромната болка ме беше озлобила,защо всичко това се случва на нас.  Добрите хора никога не умират те остават да живеят вечно в нашите сърца.Ние сме с теб ще помагаме с каквото можем. :bighug:
Dorellia
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #50 -: Ноември 10, 2007, 22:03:21 pm »
Мила , Мишана, моите най-искрени съболезнования. Загубата е непрежалима,но живота продължава за теб и хората,които те обичат. Пожелавам ти много сили да се изправиш и продължиш напред !!!  :flower:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #51 -: Ноември 10, 2007, 22:22:24 pm »
Мила ми Мишана, не зная как да започна и какво да ти кажа...думите заглъхват още неизречени, буцата в гърлото тежи...
Това е най-страшното да загубиш любимият си човек... :balk_145: Мога само да поплача с теб и да се помоля Господ да ти даде много сила, за да продължиш напред.
Прегръщам те силно.
Ели
*
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2007, 00:27:25 am »
 :bighug: :balk_146: Няма по-голяма от тази мъка! Прегръщам те!
*
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2007, 08:29:35 am »
Мила,Мишана моите наи искрени сьболезнования
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2007, 14:23:36 pm »
Мише и аз преживях нещо подобно ,преди 4 години,но ние нямахме брак.Майка му ме обвини ,но  за други неща.
Знам какво ти е .
Болката ще  намалее по скоро ,но не се забравя.
Опитай се да се виждаш повече с верни приятели и  да не си сама.Помага.
А Розичка ти е направила чуден колаж.Твоят котарак ще те пази,вярвай ми!!!

Имаше едно предаване преди време и обясняваха как когато пресичаш и не си сигурен ,някой те пази и дърпа назад за да не стане белята.Този някой е твоят най верен другар ,който е на небето и те пази.Имах 3 катастрофи и  на 3- те някой ми помогна да оцелея аз и  хората около мен! 
Той те гледа !Усмихни се!Нека не вижда сълзи в очите ти!
 :bighug:
« Последна редакция: Ноември 11, 2007, 14:30:06 pm от valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #55 -: Ноември 11, 2007, 15:01:03 pm »
Много, много съжалявам :(!
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #56 -: Ноември 11, 2007, 20:45:15 pm »
Мише ,съжалявам много. :(  Кураж и надежда и сила ти желая ! Прегръщам те :bighug:

« Отговор #57 -: Ноември 12, 2007, 10:01:06 am »
Тази вест направо ме сграбчи за гърлото  :( :( :( Това е наистина ужасно ... тукашните тревоги ми се струват незначителни, на фона на такова събитие  :( :( :(
Имаш и моята подкрепа! Желая ти кураж!

Дано животът е приготвил други щастливи събития за теб в близко бъдеще (и вярвам, че е така!)

Прегръщам те!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #58 -: Ноември 12, 2007, 10:05:46 am »
Мише, приеми и моите съболезнование, много ми е мъчно :(
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #59 -: Ноември 12, 2007, 10:59:17 am »
Петя, съболезнования и тук, миличка... :( :( :(
Радвам се че пусна темата, за да видиш колко хора те подкрепят и обичат!
С теб сме!Прегръщам те много силно!