0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Загуба на партньора
« Отговор #20 -: Ноември 09, 2007, 15:37:53 pm »
Мила mishana,
Това е покъртително...това е нещото от което никой не е застрахован.
Не зная какво да ти напиша,защото убедена съм то не може да изрази съжалението ми за случилото се.Прегръщам те силно и вярвам,че с времето мъката ще отстъпи място на нещо прекрасно в живота ти. Но не я подтискай ...остави я да излезе..,за да си отиде по-бързо...!
 :bighug:
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2007, 15:40:23 pm »
Мишана, приеми и мойте най-искренни съболезнования! Бъди силна!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #22 -: Ноември 09, 2007, 15:44:22 pm »
моите най-искрени съболезнования! пожелавам ти кураж и сили в тези дни.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #23 -: Ноември 09, 2007, 16:22:06 pm »
Мишанке , миличка......онемях! :balk_145:
Пред тази болка , всички думи са безсилни!
Твоето Котараче е станало Ангелче , което ще бъде винаги и до края с теб!
Много сили ти пожелавам!
« Отговор #24 -: Ноември 09, 2007, 16:42:50 pm »
Мишана, много, много съжалявам! Моите съболезнования!
*
« Отговор #25 -: Ноември 09, 2007, 16:49:38 pm »
О божеее... Мишана, мила  :bighug: Това е най-страшното...
« Отговор #26 -: Ноември 09, 2007, 16:55:45 pm »
Ужасно е. Моите съболезнования!
*
« Отговор #27 -: Ноември 09, 2007, 17:14:52 pm »
Съжалявам за това, което ти се е  случило
*
« Отговор #28 -: Ноември 09, 2007, 17:18:37 pm »
Мишана, ужасно съжалявам!!! Няма думи, които биха могли да те утешат сега и въобще някога...С времето ще свикнеш да живееш с тази загуба и заради него...Кураж!!!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #29 -: Ноември 09, 2007, 17:51:31 pm »
много ми е мъчно, Мише... много съжалявам...
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2007, 19:15:20 pm »

На няколко пъти се опитвам да напиша нещо.....
Започвам и трия....минава време...започвам пак...
Плача, спирам....отново започвам...
Ужасно е това, което ти се е случило, Мише !
Не знам какво да напиша...болката е голяма, а думите не стигат.
Приеми моите най-искрени съболезнования, мила.
Много ми е мъчно....живота е нечестен прекалено често.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2007, 19:31:27 pm »
Миличка, моите съболезнования  :balk_145:  Искам само да те прегърна и да ти кажа, че с цялото си сърце те подкрепям. Дано имаш сили да продължиш. Миналата седмица бях на лекар - попита ме кой е най-големият ми страх. Да загубя любимия мъж - разплаках се само при мисълта за това. Боже, дано на никой не се случва да загуби любимия си човек толкова рано и толкова млад и ... нелепо е, нечестно е. Не разбирам защо стават такива неща  :balk_145: Не те познавам, миличка, но ме боли за теб...
Не слушай майка му - тя не го мисли това, което е казала. Просто много я боли, търси някакво обяснение, някой да е виновен ... Надявам се, че след време сама ще признае, че е сгрешила като ти е казвала такива неща, в момент, когато си толкова уязвима.
Силно те прегръщам и се моля да си силна и да продължиш, а твоят писан винаги ще бди над теб, ще те пази и ще иска един ден пак да си щастлива  :bighug:

*
« Отговор #32 -: Ноември 09, 2007, 19:44:25 pm »
Мише, много съжалявам, миличка... :(
Незнам какво да кажа, думите не ми достигат, само една буца е заседнала в гърлото ми и плача...
Мисля, че няма нищо по-ужасно от това да загубиш любим човек.

Моите съболезнования!
*
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2007, 20:41:44 pm »
Мила ми Мишана, потресена съм! Приеми и моите най-искрени съболезнования! Знам какво значи да загубиш много близък човек - преди няколко години загубих моя татко! Болката никога не спира, просто с времето позатихва малко. Научаваш се да си спомняш и говориш с усмивка за този човек. Само съжаляваш, че не винаги си успявал да му кажеш, че го обичаш и че не си отделял повече време, за да бъдете заедно. Но да загубиш любимия си мъж - това сигурно е нещо страшно!!! Даже не ми се иска да си мисля за това....Вечер се събуждам и се услушвам дали се чува дишане. Хванах мъжа ми, че и той го прави...Крайно време е да се научим да живеем за днешния ден и да се радваме на това, което имаме - на любимия човек до нас и на неговата подкрепа...Много силни прегръдки, миличка! Дано намериш подкрепа и утеха!  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #34 -: Ноември 09, 2007, 21:30:43 pm »
Мише, мила...незнам какво да кажа.Много често като се скараме с моя, а аз съм много емоционална и казвам неща, които много го нараняват.И много пъти в последствие съм си мислила какво бих правила без него...това е един наистина адски кошмар.За съжаление от него човек не се събужда.
Каквото и да ти кажа няма да се почувстваш по-добре.Болката няма да отшуми...спомена няма да избледнее.
Затова мога да ти пожелая само и единствено сила.Точно сега имаш нужда от нея най-много!
*
« Отговор #35 -: Ноември 09, 2007, 21:55:38 pm »
Мъката ти е огромна! Съжалявам много! Трябва да бъдеш силна, не се предавай. След толкова лоши неща ще дойдат и добри.
Много малко време е минало от загубата ти. Никога няма да забравиш но с времето болката ще утихне.
« Отговор #36 -: Ноември 09, 2007, 22:04:40 pm »
О, Мишана, толкова мъчно ми стана :(, страшно съжалявам!
Много кураж! :bighug:
« Отговор #37 -: Ноември 09, 2007, 22:58:43 pm »
Мише, аз мога само да ти кажа, че ще бъда (бъдем)до теб и ако имаш нужда от нещо просто ни пиши. И аз и всички момичета предполагам ще бъдем насреща. Силно те прегръщам!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #38 -: Ноември 09, 2007, 23:33:14 pm »
Мишленце, толкова много съжалявам :balk_145:
Моя мъж е болен и доста често ми говори за това как един ден няма да го има... Дал си е и срок за живеене... Толкова ме е страх да не се случи нещо с него... Мъката от такава загуба е огромна... Не знам как се учи човек да живее с нея... А когато е млад човек... Още по-страшно е ...Каквото и да ти кажем, не можем да помогнем, можем само да поплачем с теб :balk_146: Прегръщам те много силно и се моля да успееш полека лека да се изправиш. С наша помощ - винаги можеш да си поплачеш на нашето рамо :bighug: Твоето коте е там някъде и те закриля! Вярвай в това!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #39 -: Ноември 10, 2007, 05:12:29 am »
Съжалявам!

[/url]