Ама май е 2-та рожба на мъжа ми ))).
Ще ти издам една тайна: в контакти на името Савина - съм аз, а на Павлин е половинката ))
И друго се сетих - много съм доволна от www.doktor.ru задаваш въпрос и има специалист в областта, който отговаря компетентно в областта като естествено след името му има информация къде работи , (малка реклама на учреждението) но без да те агитира в отговора си да ходиш при него.В последно време започнах да използвам руските сайтове , защото на достъпен разбираем език се информирам , като например имаше една статия , че Клостилберг (така ли се казваше лекарството???) не трябва да се използва повече от 2-3 пъти в живота на една жена - после последствията са ужасни !!!!! Струва ми се , че у нас малко злоупотребяват (не съм го ползвала). Обещавам че ако попадна на нещо интересно ще пращам преводи:-)))
Защо се отказахте от клуба ??
Много сте сладки
Ами ние се отказахме миналата година, нашето клубче беше малко с 10 машини само, но иначе много хубаво, на мен поне ми харесваше. Затворихме го, защото стигнахме до извода, че няма смисъл, прекалено загрубя играта със софтуерните рекетьори, и с нелоялната конкуренция , а и честно казано се оказа, че няма кой да се занимава с него за това, което изкарваше.
За doctor.ru - знам го този сайт - и аз съм намирала много интересни материали там
Лошото е, че като тръгна да превеждам с речника става малко бавничко, да се сещаш за някакъв руско-български
компютърен речник? [/b]