Привет от мен!
Дълго мислих преди да дам своя отговор за мнение отностно д-р Димов.
Моята среща с него стана абсолютно случайно и до ден днешен ме остави в неведение!
Бях изпратена от моята лекуваща докторка за изследване на хормоните именно на "Неофит Рилски",но с погрешен номер.Лутайки се да открия адреса позвъних на кабинета с надеждата,че ще ме опътят за точния...Още от вратата ме посрешнаха с голяма усмивка и любезност,той и неговата(най-вероятно)сестра/акушерка.По какъвто и начин да питах за адреса,за който се бях упътила,те отклоняваха отговора.Бях поканена от доктора в кабинета,за да мога да разкажа своята история.Така или иначе трябваше да изчакам съпруга ми да паркира в центъра
,та се подложих на разпита.Веднага ми се постави диагноза и ми се назначиха хормони (които трябваше да направя,но при друг доктор).Това,което допълнително ме издразни,че споменавайки за моята докторка имаше изказвания от рода на това..колко съм се заблудила,колко време съм изгубила,как така съм се лъгала...и т.н.
Едва дочаках мъжа и дим да ни няма!
Идея си нямам що за професионалист е,но като човек и личност въобще не ме спечели!!!Нищо не му пречеше да ми каже,че съм за адрес през един номер от него,а не да се хваща като удавник за сламка....Много се разстроих от това отношение!!Не ми се беше случвало да попадам на такъв екземпляр!Толкова алчен...
Извинявам се ,че се разгорещих толкова накрая...може и да не съм права...,но това остави той у мен като впечатление!!
Затова и аз не го одобрявам!Първо трябва да си човек,а после професионалист!!