такааа.., денис вече ти писах,че Е2 ми е 173
!
искам да те питам обаче и още нещо,БТ ми е 37.1 (таква си е всички последни месеци и е общо взето стабилна)през ЛФ,био трябвало ЖТ да се развива добре,но док беше казал,че имам някакъв вид недостатъчност...т.е. каза,че регресира по-рано поради някаква причина(неуточни вариантите) и затова имам зацапвания преди М и ЛФ понякога е 10-11-12 дни(от тях по 1-2 със зацапване)!иначе док,каза че прогестерона си ми е ок,въпреки че е посредата/няколко месеца го следих на 7-8 ден след О./,а нали тук чета че трябва да е към горните граници..нищо неразбирам вече!!
ето и това неразбирам,как може да имам хубава БТ,да я подържам добре през цялата ЛФ и въпреки това да имам недостатъчност,да регресира по-рано,и да ми е къса Лф...и най-вече как е възможно септември месец като ми слагаха през 5 дни по 5000ед в ЛФ Прегнил,тогава пак имах зацапване дори много повече дни,започна тогва още на 7-8 ден след О. и продължи 10 дни;не трябва ли ако имам лека недостатъчност на ЖТ,след като прегнила го поддържа да имам нормална ЛФ поне в този месец с прегнила???аз и тогава бях питала подобни неща,но си дадох няколко месеца докато се направят повече изследвания,да видя какво ще кажат лекарите...е да ама още си преливаме от пусто в празно
!вече се чудя да се смея или да плача
п.п.съжалявам за дългия пост,ако модератор прецени нека ми каже и ще се опитам да го редактирам!