готово-разрешени са
!а данните са си нанесени и от ФМ(и от предните месеци),и от хидротубацията ,и от хормоните и т.н. ...по-принцип си нанасям всичко
;само пролактина и тсха-то не са ми наненсени :oops:явно съм пропуснала,по-късно ще ги внеса и тях!
целувки
благодаря ти
п.п. и днес теста за О. е "-" ,малко по-наситена беше тестовата линия от предните дни,но недостатъчно:( ..а сигурно е 24мм станал(горе-долу по толкова ми нарастват на ден-2мм,в ОФ тези месеци дето правя ФМ),това ще рече,че дори и утре да отчете "+"(което не е много сигурно),ще е вече около 26мм,и ще се пукне към 28-29мм,което не е ли много?ти казваш денис че няма проблем,ама аз чета в един друг форум,че 28-29 мм е "презрял" фоликул и не е годен за оплождане..и дори да са перфектни спермитата нямало да го оплодят щото обвивката му била много твърда или нещо такова..
и още един въпрос- в началото на този МЦ,на 2 ден от МЦ като изследвах хормоните,нали имаше по-голяма разлика между ЛХ и ФСХ-док беше казал,че ЛХ-то ми е ниско,възможно ли е да си е останало сравнително ниско(то ясно,че е нарастнало,но да е ниско пак за сегашната фаза) и затова да не отчитат тестовете?а и ако е ниско,няма как да се пукне фоликула,нали?трябаше май да го изследвам това ЛХ и в ОФ(да проследя как се развиват нещата,ама нали док. не каза нищо)..