здравей мила denis
!имам май добри новини ... днес бях при док сутринта и каза,че ФСХ-то си ми е ок,малко ми е ниско обаче ЛХ-то(непожела да го коментира преди да види другите изследвания,за съотношението също каза-"да, не е много добро,но ще го коментираме после")!поиска пролактина,ТСХ(каза,че засега няма смисъл от ТАТ,МАТ и т.н.
) и СУЕ+пълна кръвна картина !
това, което е по-хубавото е,че след като видя резултатите от ЛХ,ФСХ и Е2 ,каза че засега няма да правим и АМХ,отпада на този етап(спомена,че нещо го е притеснило предния път,но засега опасенията не се потвърждават
),може и да си права и да няма проблем с яйчниковия резерв..малко се поуспокоих
;много готин док. действа ми много успокояващо
;каза още ,че много бързам и твърде много чета и се ровя
да оставя тези неща с мисленето на него
!
и голямата новина е,че ще правим тази седмица хистеросонография(май така го нарече
),за проходимоста на тръбите,но с 3D-УЗ,по-щадяща била от хистеросалпингографията
!забравих обаче да питам боли ли,да взема ли някакъв аналгетик и т.н. следобяд като ида за днешните резултати ще разпитам повечко за тази хистеросонография
!
denis,много те обичам
,толкова ме подкрепяш
,желая ти всичките ти мечти да се осъществят!!
п.п. извинявай,че понякога ти досаждам вероятно с моите безброй въпроси и с нетърпеливостта си
п.п.п. готови са и другите резултати : пролактин-256.97 /127-637/ ;ТСХ-1.96 /0.2-4.2/ ; СУЕ-5mm/h ;кръвна картина-всичко е в норми,без някакво MPV-7.6/8.0-15/
,това незнам какво е,в четвъртък ще питам
!целувки