0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на katia13
« Отговор #60 -: Ноември 16, 2007, 11:46:10 am »
Ще си говорим в понеделник пак ;)
Няма да забравя ;) Нали знаеш, че сме на еднакъв етпа с циклите ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #61 -: Ноември 16, 2007, 15:16:50 pm »
 :lol: :lol: :lol: :lol:!знам сладурка..помня,че и ти си имала ову в същия ден като мен :oops:..,но ще видиш,преди понеделник(като си нанасям в графиката),че ще ми е дошло вече.. просро си знам!! :balk_21: :crossfingers:поне на теб (от двете ни )да не ти дойде :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #62 -: Ноември 19, 2007, 12:52:41 pm »
Съжалявам :(
Следващият месец и двете ще успеем, в месеца на Коледата, трябва да вярваме в чудеса :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #63 -: Ноември 19, 2007, 13:15:56 pm »
ааа,видяла си вече ,че ми дойде...преди малко  :balk_144:!хем си знаех и пак съм разочарована..
и на теб ли ти дойде :(,в графиката ти виждам,че е паднала БТ,но пък още си само със  зацапване..
дано си права мила таня :D!дано следващия месец е нашия.. :crossfingers:!
заленоочке  :hug2:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #64 -: Ноември 19, 2007, 13:34:45 pm »
Не ми е дошло, но е въпрос на няколко часа да се случи. Гадно е, ама май вече свикнах с това чувство :(

А сега викам да се заредим с нови сили и положителни еемоции и смело напред към новата овулация :)

« Отговор #65 -: Ноември 21, 2007, 11:57:21 am »
 :D вече се заредих мила заленочке..!надявам се ти също..утре ще си купя тестове за ову и разни други работи..и ще гоним яйцето(както някое от момичетата сполучливо беше сравнила нашите перипетии :lol:) !
сега обаче имам въпрос към теб и към denis-днес ми се вдигна доста(според мен )  БТ(още съм с менструално кървене и не съм болна)имате ли идея от какво може да е????спах по-малко от 6 часа тая нощ(щото си легнах много късно пак)може ли да е от това??от по-малкото часове сън?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #66 -: Ноември 22, 2007, 07:54:53 am »
:D вече се ..............
Това покачване на БТ не е проблем.
Ако има едно покачване или понижение на БТ - се приема за инцидент и не се гледа.
Според мен няма място за притеснения.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #67 -: Ноември 22, 2007, 08:54:27 am »
мерси denis :bighug:!аз се чудех дали е възможно да е от по-малко часове сън(по-малко от 6 часа)..
иначе днес като си легнах както обичайно и си спах към 8 часа :oops:,БТ падна пак на 36.6!
хубав ден :D
« Последна редакция: Ноември 22, 2007, 13:02:56 pm от katia13 »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #68 -: Ноември 22, 2007, 10:54:12 am »
Супер е за сега.
Не се притеснявай.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #69 -: Ноември 22, 2007, 13:17:22 pm »
 :bighug:
« Отговор #70 -: Ноември 27, 2007, 08:34:17 am »
здравейте denis,зеленоочке и всички останали :D!имам един въпрос отново за ову-то...
днес започна ЦС 8O,а ми е много рано(следобяд ще направя и тест)..аз още не съм се изчистила хубаво от лелката..възможно ли е да ми е по-ранна ову-то?
« Отговор #71 -: Ноември 27, 2007, 08:44:06 am »
не съм мн компетентна, но си мисля, 4е трябва да мине малко време след лелката. но разбирасе има по-компетентни хора от мен и те 6те ти кажат най-добре. пожелавам ти успех този месец и да ни се похвалиш с хубава новина! :D
*
« Отговор #72 -: Ноември 27, 2007, 08:54:35 am »
katia13 я да си нанесеш данните за днес ;)
Фертилната ЦС лично при мен се появява ден два преди овулация.
ЦС я има през целия цикъл, но с различна консистенция. Около овулация е белтъкообразна, в останалите дни може да е водниста или кремообразна - тогава ЦС не е фертилна, т.е не благоприятства зачеването. Твоята каква е?

« Отговор #73 -: Ноември 27, 2007, 09:06:27 am »
ами всъщност ЦС е бяла,но белтъкообразна..и има червени нишки в нея(сякаш има остатъчна кръв от кръвта от цикъла още вътре...,то и без това ми свърши преди два дена....)затова се чудя какво става..дали почва ову-то..БТ е точно като пред ову(два дни поред ниска)..днес на обяд ще направя тест при първа възможност,щом се освободя малко в работата и ще внеса данните и от него дали е "+"
« Последна редакция: Ноември 27, 2007, 12:48:58 pm от katia13 »
*
« Отговор #74 -: Ноември 27, 2007, 13:12:06 pm »
Аз знам, че ЦС трябва да наподобява белтъка на сурово яйце, т.е ще рече че трябва да е прозрачна, а не бяла - при мен е такава два дена преди овулация.

Ето че и тестът е отрицателен - май е рано за овулация, ама нека изчакаме и следващите няколко дни за да видим как е БТ. Вие за всеки случай не пропускайте тази вечер ;)

« Отговор #75 -: Ноември 27, 2007, 13:24:44 pm »
мерси мила зеленоочке :balk_21:  .. и аз така си помислих,много е рано за ову..,но знам ли миналия месец беше късно,та си викам може пък тоя да е по-рано,то вече всичко мога да очаквам :lol:..
по-странното е,че преди малко имах силни и пробождащи болки ниско вляво(превих се,не можех да вървя изправена)..такива подобни(е малко по-силни де)съм имала веднъж като ми се беше спукала киста(единствения път когато съм имала киста,без дори да знам и се беше спукала сама накрая)..та се зачудих,дали предния месец(въпреки чудесната графика и т.н.),не се е образувал задържан фоликул..ама стига съм разсъждавала :oops:,в сряда съм на док. на ФМ и ще видим какво ще каже..НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИДА,ТА ДА РАЗБЕРА КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО..ама така е като миналия месец не правих ФМ,сега има да се чудя ..
много-много мерсиииии,зеленоочке :hug2: !иначе и аз си мислех да оползотворим дните :bed: .. :oops:!хубав ден
*
« Отговор #76 -: Ноември 27, 2007, 13:28:28 pm »
Стискам палци за сряда и да пишеш какво е станало.
А аз викам за сега да не гадаем на какво може да се дължат болките, че само се стряскаме взаимно ;) Доки ще каже, ама ти му кажи че си имала такива болки.

« Отговор #77 -: Ноември 29, 2007, 09:41:45 am »
здравейте :D!вчера бях до късно на работа и затова пиша чак сега какво стана при док:
1-фоликул вдясно 17мм(вчера беше 10 ден от МЦ)
2-лигавица на матка като пред ову( 8O каквото и да значи това,не ми казаха всъщност дебелината и..)
3-забравих да кажа за болките вляво ония ден,но тя каза че няма задържани фоликули от преден месец,тъй че може да са били от някакъв спазъм(и без това бяха за кратко..).Разгледа ми предните изследвания,съгласи се да проследим поне два месеца с ФМ,ову-то!иначе и тя пак за лапароскопия ми говори,беше много мила  :)!
Утре(12 ден от МЦ )пак съм на ФМ.
Днес ЦС е просто перфектна :oops:
БТ пак падна(като направя на обяд и теста за ову,ще пиша резултата :wink:
какво милите за всичко?

*
« Отговор #78 -: Ноември 29, 2007, 10:01:51 am »
Мислим, че овулацията предстои :) Аз мисля - в следващите два, три дена :)Има цикли и с ранна овулация,споко ... :)
Айде и да не изпускате овуто ;)

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #79 -: Ноември 30, 2007, 07:15:40 am »
здравейте...............
О може да бъде и при фоликул 24-26 мм, така че може да минат дори няколко дни още.
Прави тестове за О. за да не я пропуснете.
Графиката ти е супер.

ПП.Фоликула расте средно с 2мм на ден /но може да расте с 0,5- 1мм в началото и по 2,5 преди самата О./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум