аз точно това се опитвам да обясня,мила зеленоочке
,че ВИНАГИ ми е бил мнооого редовен МЦ(на 28-29дни),с малки изключения(веднъж,два пъти годишно,когато се измества,сезонно вероятно и в тези месеци е 30-32 дни) и така е от както ми е дошъл за първи път!!!
затова ви казвам,че със сигурност ще ми дойде до края на седмицата(т.е. сега ще е 30-31 дни)!убедена съм,УСЕЩАМ го..
въпросът е друг,че ако винаги досега (или в повечето месеци)съм имала по късна ову като този месец(сега беше на 20 ден) значи винаги съм имала къса ЛФ..ми тогава к'во искам да забременея..
..ама всички тия неща ги разбрах този месец-ТУК във форума,от всички вас
!за което съм ви много благодарна..
този месец,няма да се занимавам с нищо повече-ОМРЪЗНА МИ,да рева и т.н. ..
иначе ще те послушам и теб и denis,и ще предприема мерки за това зацпване и прогестерона..,но няма да притискам нещата
;не искам да взимам сега прогестеронов препарат,затова няма смисъл да звъня по доктори..,защото искам първо да си ме проследят няколко месеца(както не са го правили досега
)-фоликулометрията+хормони,вкл прогестерона на 7 ден след установената с УЗ ову!!!и чак тогава,ако се докаже дефицита на прогестерон всеки месец и или пък къса ЛФ,ТОГАВА ще говорим с лекаря какво ще правим и какво лечения евентуално ще предприемем!!мисля,че така е най-добре,нали?този месец само витаминки ще взимам,никакви други лекарства
!аз трудно си вкарвам в ред мислите,и взимам трудно решения,но когато взема обикновено не съжалявам впоследствие
!
искам много да ви благодаря на всички за помоща
,тя бе безценна за мен!известно време сигурно няма да ви досаждам за графиката си..
,но тъкмо да си отдъхнете поне от мен
!
мнооого
на всички...