katia13 обяснила си много добре ситуацията, разбрах какво имаш предвид, но като вземем данните от БТ и болките, пак казвам според мен овулацията си е на 20-ти ден.
От предпоследната графика - ти си определила овулацията на 14-ти ден, предполагам на база тестовете и повишението на 15-ти ден, но имай предвид че овулацията настъпва 24-36 часа след положителният тест за овулация, а не в дена когато си видяла двете чертички. Имаш още и едно понижение на БТ на 16-ти ден, което също говори, че няма начин овулацията да е била на 14-ти ден (след овулацията БТ НЕ трябва да се понижава поне 3 дена!). Така че и според мен, на база БТ и тестовете овулацията предният цикъл е била именно на 16-ти ден!
Да яйцеклетката е годна за оплождане едва 12 часа! Но когато БТ се повиши вече е късно за оплождане
Има нещо което ме притеснява в графиката ти от предният месец. От 25-ти ден си отбелязала извънменструално кървене - евентуално може да се дължи на нисък прогестерон. А това означава, че дори и да е имало оплождане, няма как оплодената яйцеклетка да се закрепи заради ниският прогестерон. Причината за това кървене може и да е съвсем различна, само казвам една от възможностите. Моят съвет е да изледваш прогестерона си 7 дена след доказана овулация, но от гинеколог, а не от БТ и тестове за овулация.