0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колко време се кърви след мисед?
« -: Ноември 07, 2007, 17:28:04 pm »
Здравейте на всички.На 2 този месец направих мисед в 5гс с последващ кюртаж.Кървях  слабо два дни след което ми спря,но за кратко.Вчера ме наболяваше корема и усетих леки контракции на матката съпроводени с кървене.Много съм притеснена дали това е нормално и кога би трябвало да ми спре?
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
Re: Колко време се кърви след мисед?
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2007, 19:15:34 pm »
съжалявам за това, което си преживяла...
стискай зъбки...болката е убииствена...
а за кървенето - отиди на преглед, аз след миседа имах задържана кръв в матката, но не кървях...и ми предизвикаха изхвърлянето на кръвта с метаргин и папаверин...
хубаво е да те погледнат...
стискам палци да си се изчистила и всичко да е ОК..
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2007, 21:16:54 pm »
Привет, мила! Съжалявам за миседа!  :( :( :(
Аз кървих по-слабо първите 3 дни, в които пиех антибиотик, заради хирургичната интервенция и метергин за свиване на матката, после кървенето се усили за седмица, след което отново намаля, но продължи до следващия цикъл - поне 30 дни. Строго индивидуално е, но е най-добре да се проследи и контролира от лекар. Аз така сторих и това ми даде спокойствие да чакам.
Късмет и...най-хубави новини съвсем скоро! Пожелавам ти го от сърце!!!  :bighug:

« Отговор #3 -: Ноември 09, 2007, 09:24:05 am »
а за кървенето - отиди на преглед, аз след миседа имах задържана кръв в матката, но не кървях...и ми предизвикаха изхвърлянето на кръвта с метаргин и папаверин...

minim, би ли обяснила за действието точно на папаверина.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2007, 18:08:38 pm »
pipita, при всеки е индивидуално. При менкървенето беШе много слабо и само 3 дни. После обаче имаШе пак и после zацапване. Не беШе като нормално менструално кървене. Важното е около 2 седмици след кюретажа да отидеШ на контролен преглед.
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2007, 14:18:51 pm »
Първия път в 6г.с. кървях 1-2 дни, втория в 10г.с. над 20 дни и се сля със следващия цикъл.
*
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2007, 13:20:34 pm »
На теб казаха ли ти защо два пъти се случва мисед?Правиха ли ти някакви изследвания?На мен нищо не ми обясниха освен,че понякога се събирали лоши гени от двамата родители и ембриона пада защото не е годен за живот....
*
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2007, 14:26:18 pm »
Съжалявам за преживяното.
Аз кървях 3-4 дни. Но знам ,че колкото е по-късен к аборта толкова по дълго кървиш.
Направиси изследваня за твое оспокоение.
Макар аз данесм ги правила но живот и здраве март чакам мойта принцеса.
Понякога има проблем със плотчето и то загива рано при мен сее случило това.
« Отговор #8 -: Ноември 27, 2007, 11:53:45 am »
Pepita, първият път беше мисед, а вторият гроздовидна бременност. При нея не се развива плод, а изродени клетки и се случва изключително рядко. Миседа най-вероятно е бил в следствие на завишен пролактин, който открих и лекувах в последствие. Разбира се причината може да е била и друга. Най-често се получава поради неправилно делене на клетките. Когато се случи един или два пъти лекарите не го разглеждат като проблем. За твое успокоение можеш да изследваш хормоните(LH,FSH,Prolaktin,Estradiol,Progesteron).