Момичета, аз съм в процес на ИКСИ-процедура, ни също имам завишени НК-клетки, както и хетерозиготен мутантен алел фактор 5 Лайден. Освен Лувенекс-инжекции - 2 по 40 мг (сутрин и вечер), ми е предписан и Преднизон от 10 мг и Аспирин от 100 мг. Също преди два дни направих и вливане на 30 мг имуновенин заради повишените НК-клетки. Попрочетох доста неща за НК-клетките и третирането им, но нещо хич не може да ми се изясни - ако Преднизон, Омега 3 и Аспирин помагат за подтискането на тези НК-клетки и имат сходни действия като интралипида (особено Омега 3) и имуновенина, то защо тогава трябва да се подлагаме на такива невероятно скъпи вливания на имуновени, като всъщност, едно, че дори и след вливане НК-клетките може да се повишат, и второ- изобщо не е гаранция, че НК ще бъдат в норма след вливане на имуновенин.
Откровено казано, аз за себе си вече взех решение, че няма да си правя повече вливане на този толкова скъп имуновенин, а ще продължавам с Преднизон, Омега 3 и аспирин. Вие по колко мг дневно приемате преднизон? На мен ми се струва, че моята доза е доста висока и опасна за ембриона по време на бременност. До коя седмица пиете Преднизон?