Здравейте,докторе.
Регистрирах се , защото открих , че Вие пишете тук.Имам Ви голямо доверие от всичко, което прочетох тук и съм чела преди в БГ Мама.
Средната ми дъщеря навърши 6 год. през м.юни.Кърмена 6 месеца, рано захранена.Между 1 и 3 год проявяваше признаци на АД. Още има корички по главата периодично, особено след прием на АБ. На 3г6м. направи пневмония, а 4м по-късно бронхит.Общо взето от 2годишна има дихателни проблеми-хърка нощем почти винаги,явно има някаква задна хрема, а почти никога няма секрет от носа.При заболяване хъркането става ужасно.През по-голяма част от годината кашля сутрин, може да е само веднъж , но кашля.Състояните и се подобрява значително като е извън София. Явно мръсния въздух тук е от голямо значение.Пи два антибиотика март и април тази година , след които имаше увеличени левкоцити в урината.
Преди две седмици след морето другите ми две деца изкараха един вирус с повръщане.Тя се разболя последна . Повърна много пъти и имаше кръв в повърнвтото, всички доктори казват, че е от носа. След това се разкашля и сега продължава да си кашля сутринпо малко ту сухо , ту мокро.
Въпроса ми е какви изследвания да и направим, за да се предпиеме някакво по-кардинално лечение.
Водила съм я при УНГ и алерголози. Няма 3 сливица според тях, хъркала от подути лигавици от някаква алергия. Не сме правили тест за алергии. Пръскали сма Flexonase без никакъв видим резултат.
Другия ми въпрос е какви ваксини да сложим. Не сме слагали досега никакви противогрипни, иначе има всички по бълг. вакс. календар.
Благодаря за търпението, стана дълго, но ми се искаше да обясня по-добре проблема.
Ще бъда много благодарна, ако споделите мнение, защото след всички опити и чакане да израстне проблема вече съм в безизходица.