Здравейте, Birdie!Дъщеря ми е на 1 год.и девет месеца.От миналата неделя имаше хрема, течаща само назад към гърлото и лека кашлица(влажна).Заведохме я в понеделник при лекарката, която я лекува.След прегледа тя установи, че няма нищо към дробовете , но реши че няма да минем без антибиотик.Предписа Клацид 2Х3 мл,3Х2.5 мл.Проспан и Стеримар за нослето.Започнахме да го пием и не знам дали от него , но детето получи запек.Миналата сряда ака за последно добре в смисъл като количество, въпреки, че беше запечено като консистенция.Оттам нататък ака през 2 дни , много малко твърди топчета, плаче, явно я боли коремче(така казва), не иска да се храни особено.Забравих да кажа, че не е имала температура.Никога досега не е имала и запек.В петък лекарката предписа Дуфалак 2Х 5 мл., но без някакъв ефект.Хрема има много малко още , кашлица –не.Гърлото не е червено.Клацид пихме до събота(6 дни)Вчера я водих пак ,беше друга лекарка, която замени Дуфалак с Лактулоза 3Х5 мл.Вчера ака 1 път, оскъдно,с плач пак твърди топчета.Давах грозде, опитах сини сливи, но ги приема само на пюре.По принцип не обича сокове, а сега съвсем отказва.Давам повече супички, зеле на салата, спрях киселото мляко.Не знам дали лекарствата, които й изписаха са подходящи.Ако не се оправим до утре ще ходим на детски гастроентеролог.Моля за вашето мнение.Предварително благодаря.