Цяла нош беше с висока т , 38.7 измерих веднъж.Последно дадох панадол в 6.00 ч сутринта , беше пил в 24 ч и целия пак "гореше". в момента обаче има съвсем нормална т ! Обадих се на лекарката и й разказах за ноща и затова , че сега е без т. Отново не назначи ренген...предписа Сумамед от 100мг за 5 дни т.е. да сменя Аугментина (който продължаваме да си пием вече 5 дни) със Сумамед и то от тая вечер. Като си помисля , че той е здраво дете и до сега не е пил антибиотик някак си направо ми е жестоко сега пък след аугментина и Сумамед , който е с 10 дневно действие! Най-лошото е , че няма диагноза ами ако и той не помогне какво следва тогава..? А уж моракселата била цитирам: " безобидна"
Не мога да се въздържа в тоя момент да не кажа , че с големия ми син многократно сме пострадвали от лекарски "решения"..книга мога да напиша...
миналата година лежахме за минингит а се оказа накрая ..херп ангина, цялото отделение ме "поруга" защото отказах лумбална пункция , ама като нямаше детето фибрилитет от няколко часа и то без лекарства как да не се надявам , че не е минингит и ...права се оказах накрая добре , че чета повечко и си спомнях, че минингит без т май няма...ама те лекарите защо да мислят най - лесно е пункция..като е имал 2 дни т и повръщане..никой не му видя добре гърлото навътре , че има мехурчета.
Като беше на 6 м , повече от месец не ядеше почти нищо и сутрин имаше 37.2 т
Многократно ходене на лекар..: Така били злоядите деца, аз какво съм искала..а т-та е от претопляне!!! горещо било лятото!! Е накрая смених лекаря и се оказа , че има бактерии в урината и бронхиолит който се видя на снимка! От тогава не им вярвам колкото и да ми се иска ...би било много по-лесно ако можех да се доверя на някой лекар на 100 %
Извинявам се за многото писане ...малко много ми дойде предпразнично!
Приятен ден и благодаря за търпението!