Освен да му изпишат куп ненужни неща.Както и досега ставаше.
Мда от това най вече се страхувам и естествено притеснявам. За разбиране мисля няма да получа незнам, аз от толкова време говоря ли говоря на педиатрите тук, описвам с най малките подробности за да мога да пресъздам точно каква е ситуацията. Никой не ми обръща внимание, виждат Тони че е емоционално, закачливо и любопитно дете и цитирам "така като го гледате болен вид ли има детето Ви". Обаче проблемите си седят и лошото е че незнам към кой да се насоча, а това ме влудява.
Аз мога да издържа безкрайно дълго на физическата преумора, въпроса не е в това, а че на детенце така да го кажа не му е комфортно. Ще споделя с вас, какво каза още частната му педиатърка "Сигурно няма да му има нищо, но идете в Пловдив поне да го погледнат, че иначе няма да мога да си го простя, ако изкочи нещо".
На мен идеята ми е да го видят специалисти, ако са нужни изследвания да направим, а що се отнася до лекарствата, надявам се с ваша помощ/съвети да се справим с положението.
Незнам как мога сама да се справя, от една страна все от някъде трябва да се тръгне, от друга пък, могат да го объркат и да се влоши . Ако го оставя например да го "израсте" мисля има изградени много "лоши" навици. Спи гушнат при мен на спалнята, само така спим вече всички, в кошарата е абсурд. Ако е приспан при мен и приместен, започва екшъна отначало. Явно има и известна разглезеност, непрестанното желание да търси ласките ми, ме кара да мисля, че явно изпитва страх да спи сам незнам, но със сигурност знам че обожава да го гушкам, милвам и целувам, така е и през деня, гуши се и си търси гушкането. Страхувам се, че това положение продължава вече много дълго и колкото по дълго продължи , все по трудно ще става.
Какво ми направи и прави впечатление, откакто пи и все още пие Зиртек по препоръка на същата докторка, коремчето не е вече така надуто, но пък все още плаче при сън от спазми ли какво са и аз незнам, но също така мисля е възможно да е отслабнал например, не се хранеше изобщо близо седмица. Тежи 9.8 кг. изтеглен е миналият петък.
Минах изцяло на готови плодови пюрета, да не би предлаганите на пазара плодове да са високо нитратни или ... . Определено вече незнам с какво да го храня, аз ли готвя неправилно, продуктите ли са с лошо качество, в чудо се виждам. Е има и нормални епизоди, но са само епизоди. Отделно вече се храни само със занимавки или ако е много гладен, изяде няколко хапки и започва да извръща глава, а е гладен. Мисля храненето за него е игра, ако не е разбира се АМ, опитва се и бърка с метална лъжица в купичката му с храната, докато не се омаже целия, много му е забавна тази игра. Има огромен интерес към хляба, ръфа като обезумял и то големи хапки, лошото е че се дави, иначе бих му давала филийка да яде.
Извенете ме, е стана така досадно дълго, но ми дойде музата