Добър ден от нас, явяваме се на отчет
Така положението сякаш наистина се подобрява от снощи. Тоест след като правихме какви ли не процедури впръскване на Стеримар, аспиратор, Виброцил, Зиртек, Синекод, Пулмекс отпред над гърдичките и на гръбчето,след което АМ с 1/2 доза Панадол. Явно това чуда загрява доста, защото Тони неможа да заспи час и половина а видимо му се спеше ужасно, както и да е. Будеше се отново но до 01 ч. само веднъж от кашлица и два пъти с писъци от коремче и газове. После при мен спинка до 5.30 ч. събуди се отново с писък и газове. Един час се опитах да го приспя неуспях, започна кашлица и аз реших да дам 200 мл.АМ, изпи 150-160 мл., и после се приспахме отново горе долу бързо, спахме до 10.40 ч. :)След събуждането започна да кашля, какво ми направи впечатление, кашлицата е много влажна или как да кажа отхрачваща ли, незнам нещо такова, но когато го придължах усещах хрипове от гърдичките, незнам дали това е нормално с оглед подобрението или е влошаване, тоест вече от фарингит преминахме на бронхит.Другото фрапантно нещо са изпражненията. Преди време Ви бях писъла за черни като червейчета неща в изпражненията, сега отново ги има само че са по големи черни участъци, а не черни жилки/нишки. Снимала съм и ще пратя снимки, когато успея да залъжа с нещо Тони, че апарата му е любимата близалка.
Това от нас, Вие сте