Да си призная и мен ме е страх да давам въобще нещо. Докато пишех предният пост два пъти плака, първият от кашлица, вторият корем без газове, само му чувах пересталтиката. Незнам какво става с този негов корем, сега покрай заболяването е непоносимо, нищо чудно че отказва да се храни.Въпроса е на кой да обясня това и кой ще ме чуе. Докторе смятат ме за прекалено вторачваща се в детето, но това което ви описах с коремчето продължава вече от доста време, немога да не обръщам внимание. При приспиване дали през деня дали през нощта издържа максимум час, след което се буди с рев. Приспивам го пак ако е през деня, второто приспиване в повечето случаи остава в скута ми, ако го поставя в кошарата плаче, вечер явно много му се спи при повторното приспиване и спи известно време в кошарата, но скоро се буди и така докато не ми свършат батериите. Незнам къде да търся причината за това, но в момента е ад, той просто не спира да плаче. Ще го взема при мен на спалнята дано се опитаме да поспим, ако не ще дам панадол нямам избор.
Утре е петък, ако може кажете ми какво да изследвам и ще го направя, следват събота и неделя и тогава просто съвсем нищо няма да мога да направя.
Благодаря за търпението, спокойна нощ.