здравейте докторе!
Хайде и аз да се прехвърля в новия форум. Синът ми е на 2г 6м в понеделник ми го върнаха от яслата, че още като съм го завела повърнал обилно и се оплаквал, че го боли коремчето. Вечерта отидохме при педиатърката и тя каза, че е ангина, силно зачервени сливици и ако искам веднага да започна с АБ Оспен, не бил силен, а повръщането било еднократно, понякога така се проявявала ангината. речено-сторено. Детото спа през ноща спокойно, но сутринта стана като парцал, надрискано. Хапна, но се гушеше в мен, след 10мин повърна и стана нов човек, после още веднъж дриска, а след обяд изпражненията му бяхо ок.Вчера вече бяхме сигурни, че днес ще е отново на ясла, но снощи към 19ч каза, че го боли коремчето и през ноща е дрискал 5 пъти, но доста обилно. Изпи преди да легне само 120мл АМ и в 4ч поиска да яде попара, направих му но и нея я повърна. Сега разговарях с педката и тя ми каза да продължа Оспен-а и да му давам Ентерол. Къде е грешката, че аз нещо не схващам. Исках да дам посявка, че преди е боледувал от коли инфекция, но днес все още не е ходил по голяма нужда. Ако можете дайте ми съвет.